Squash Online

Vinderne af double DM og veteran DM er fundet

May 13, 2014Rasmus Jessen

Sæsonen er nu gået på hæld, og den sidste senior turnering er overstået. Double DM var som altid en hyggelig affære, der var en fornem middag lørdag aften, efterfulgt af en gladelig bytur. Ved hele arrangementet blev der trukket lod om fine præmier fra diverse sponsorer, hvilket tilførte lidt ekstra spænding. Som sagt var double DM og veteran DM slået sammen, hvilket gav en positiv effekt hvad angår tilskuere, og stemning i hallen da der var mange squashinteresserede mennesker til stede.

De danske mestre i herredouble blev Mikkel Pedersen og Michael Frilund, efter de besejrede Caspar Grauballe og Rasmus Jessen i semifinalen med 3-2 i sæt, og i finalen slog de Lau Kiehn og Thomas Pilak med 3-0 i sæt. Ifølge vores kilder har de ikke vundet double DM før, hvorimod alle de slog ud i semifinalen og finalen har vundet DDM guld førhen.

I mixdouble blev det igen Morten Sørensen og Sissel Trap der vandt, til trods for et uhyre spænende finale hvor de var nede med to matchbolde i fjerde sæt mod Caspar Grauballe og Mette Kohl, de formåede at kæmpe sig tilbage i kampen og vinde 9-7 i femte sæt. Tredje pladsen gik til Cecilie Mayer og Christian Steffensen, efter de slog Rasmus Jessen og Sally Skaarenborg 3-1 i sæt.

Hos dame doublen løb Sissel Trap og Cecilie Meyer med sejren over Sally Skaarenborg og Stephanie Riding, de vandt med 3-1 i sæt. Tredje pladsen gik til Polle Christensen og Christine Christoffersen.

Ved veteran DM vandt Morten Wiegandt, som nyligt fyldte 35. Han slog Danny Knudsen i finalen efter at have været kommet bagud 1-0 i sæt. Begge spillere så en smule slidte ud efter deres tidligere kampe, så det var ikke den mest tempofyldte kamp nogensinde. ‘

Hos damerne i +40 blev det en stærkt spillende Ditte Nielsen der løb med sejren, 3-0 vandt hun over Mette Kohl. Hun måtte dog ud i en tie-break i tredje sæt for at lukke kampen.

Sæsonen er dog ikke helt slut endnu, næste weekend bliver der spillet junior DM i herlev, som i kan følge løbende her på siden.