Squash Online

Hansen ude af British Open

May 16, 2014Kristian Frost

British Open spilles i disse dage i Hull, hvor verdens bedste spillere er samlet. Danmarks bedste kvindelige spiller, Line Hansen, leverede en flot indsats, men det rakte desværre ikke til anden runde.

Hansen har været inde i en rigtig god periode. Det viste sig specielt ved sidste månedens EM for hold, hvor danskeren både pressede verdens nr. 5 og 9. Hansen skulle forsøge at gentage succesen i Hull, og lodtrækningen var på ingen måde en umulig af slagsen. Grundet sin placering som nr. 25, var Hansen ikke seedet til at nå anden runde, men lodtrækning lød på verdens nr. 17 Sarah-Jane Perry.

De to første sæt var utrolig tætte. Perry formåede at trække fra midtvejs i første sæt, mens andet sæt skulle afgøres i en tiebreak. Hansen trak det korteste strå og bagud 0-2 lignede det en svær opgave for danskeren. Hansen kæmpede sig dog tilbage i kampen ved at vinde tredje sæt i en tiebreak. Fjerde sæt blev dog afgørende da englænderen til allersidst trak fra og vandt sættet 11-8, og dermed kampen 3-1.

Turneringen når snart sit klimaks. I dag spilles der kvartfinaler, hvor man højst overraskende finder kvalifikationsspilleren Fares Dessouki, som i dag møder Nick Matthew. Derudover ligner det at Mohamed El Shorbagy skal møde Matthew i den ene semifinalen, mens Greg Gaultier og Ramy Ashour er seedet til at mødes i den anden.