Squash Online

Danmark slutter flot af

May 12, 2014Casper Kloster

U17 holdet spillede i går deres sidste kamp ved EM. Her vandt Danmark 2-1 og sluttede derfor på en flot 11. Plads. Dette er et ganske fornuftigt resultat, set i lyset af at alle spillere er første års u17 spillere. Vi kan derfor håbe at spillerene kan levere et endnu bedre resultat til næste år. Vi har fået en kommentar fra Martin Laursen, som var træner på turen.

”Danmark blev nr. 11 ved EM U17!

Vi spillede i går vores sidste kamp mod Skotland. Normalt deler man opvarmningstiden på banen, men skotterne mødte først op 2 min. før kampstart

  • fint med os.

    Magnus var først på banen og han leverede igen en kanon indsats. Da han havde bragt sig foran 2-0 begyndte han dog at se lidt træt ud, men han formåede at hægte sig på modstanderen og trække fra til sidst 11/9. Jeg tænker at det kunne have været et stort problem for trætte Magnus, hvis den var gået i mere end 3 sæt…

    Næste på banen var Rasmus Gyde. Han virkede i hopla og fik også presset sin modstander godt rundt på banen. Således tog han første sæt. Desværre begyndte der at komme lidt for mange fejl fra danskerens ketcher, og det endte i et 1-3 nederlag trods god fight.

    Caroline skulle afgøre holdkampen og startede perfekt i første sæt, hvor hun styrede alle duellerne. De næste to sæt blev mere tætte med Caro havde overblikket til at hive dem hjem i sidste ende.

    Jeg synes godt vi kan være tilfreds med vores 11.-plads. Spillerne er første-års U17-spillere og jeg er sikker på vi napper en top 8 næste år. Det har været en fornøjelse for mig at være med dem til EM!”