Squash Online

Dansk skuffelse i naboslaget mod svenskerne

May 10, 2014Kasper Pedersen

Danmark præsterede i dag en skuffelse ved EM for U17 hold, da de tabte til vores ærkerivaler fra Sverige. Danmark tabte kampen 2-1, hvor drengene tabte, mens Sarah vandt hendes kamp.

Boss og holdleder Martin Laursen siger følgende om kampen:

Tilskuerne til dagens kamp var vidne til en sand national tragedie. Ikke fordi vi spillede dårligt eller noget som helst - det er bare altid træls at tabe til Sverige!

Magnus var første mand på banen og vi forventede ikke at han ville kunne gøre det lige så godt som hans 5-sæts-sejr i sidste holdkamp - drengen må jo blive træt på et tidspunkt. Men Magnus viste igen klassespil i de to første sæt og han kørte bare derudaf. Desværre blev svenskeren bedre og bedre og i de sidste 3 sæt gav han slet ikke Magnus nogle vinkler til at sætte hans angrebs-drop i gang. Ærgerligt men hæderligt 2-3 nederlag.

Sarah var næste på banen og hun styrede første sæt med hård hånd. Svenskeren kom tæt på med 10/12 i 2. sæt men Sarah lukkede den i 3.

Jacob spillede igen den sidste kamp. Han spillede rigtig godt og velovervejet med et præcist grundspil krydret med gode angrebsspil. Desværre kom der lidt flere fejl fra danskerens ketcher end der kom fra svenskerens. Selvom Jacob tog 3. sæt måtte han bøje sig i 4. og vi måtte samlet se os slået af Sverige. Men vi spillede godt og Sverige har virkelig hævet deres niveau siden jeg sidst så dem spille holdturneringer.