Squash Online

Unge danske kæmpere rejser mod Holland

July 09, 2014Kasper Pedersen

Mens de fleste andre juniorer er gået på sommerferie og slapper af rundt omkring i det ganske land, så drager otte unge danske piger og drenge til Holland for at spille Dutch Junior Open.

I DU19 har vi 3 spillere stillende til start – Thomas Laursen, Casper Kloster og Jens Christian Wegeberg.

Thomas har gode chancer for en god placering ved turneringen, han er seedet til en 2. Plads, men det ville dog være at betegne, som en stor overraskelse hvis han slutter 2. Vi spår, at Thomas taber kvartfinalen til den skarpe finne, Jami, som tidligere i år slog den danske senior Morten W. Sørensen. Derefter skal han sandsynligvis møde spillere, som Emyr Evans og Kristian Rautinen, som han tidligere har spillet tæt med. Vi spår en placering mellem 5-8.

Casper møder i første runde en britisk spiller, som endnu har sin internationale debut til gode. Vi spår derfor at Casper tager denne kamp, hvorefter han sandsynligvis skal møde hollandske Tess Jutte. Casper har mødt ham, men det er meget længe siden, hvor Casper tog kampen i 5. Sæt. Selvom det er længe siden, så ligner det at en lignende kamp godt kunne udspille sig. Vi spår en 50/50 chance. Derfor spår vi Caspers endelige placering til at blive omkring 15 til 20.

Jens Christian har fået en lidt uheldig lodtrækning, for hvis han slår en amerikaner ved navn Andrew, så skal han møde franske Auguste i anden runde, en franskmand som ser alt for god ud til Jens. Vi spår derfor, at han skal spille 17-32, hvor han nok har gode chancer. Det ligner derfor en slutplacering mellem 17 og 24.

PU19 har 2 danskere stillende til start – Christine Christoffersen og Mathilde Lauridsen.

Danmark har simpelthen ikke været heldig med deres lodtrækning i PU19, hvor Mathilde og Christine skal møde henholdsvis 1. og 2. seedet i anden runde. Allerede i første runde ser Christines kamp lidt svær ud, hvor hun skal møde den svenske ”squash-flicka” Linea Wallsten, som Christine før har haft problemer med.

Vi spår en slutplacering til Mathilde mellem 9 og 12, ligesom hendes seedning siger. Christine spår vi til at blive mellem 15 og 20.

I DU17 har Danmark 2 drenge med – Jacob Jensen og Rasmus Gyde.

Rasmus skal spille kvalifikation, men vi tror hos SQO.dk at han går videre derfra. Derefter skal han møde waliseren Eliott Moris, som desværre ser for stærk ud til danskeren. Vi spår en placering til ham mellem 40 og 60.

Jacob er direkte i hovedrunden, men han har desværre for ham trukket en meget dygtig spanier i første runde, og derfor tror vi også han ligesom Rasmus taber første runde. Vi spår at han ligesom Rasmus ender mellem 40 og 60.

I PU17 stiller Caroline Lyng og Sarah Lauridsen op for Danmark.

Sarah er anden seedet, men har fået en meget dårlig lodtrækning, i det hun skal møde den meget skarpe, men meget lavt seedede canadier Sophie Mehta.

Caroline skal, hvis hun går videre, møde finnen Maarit Ekholm i anden runde. Kampen ligner et meget lige opgør, men vi spår dog en sejr til Caroline. Derefter skal hun sandsynligvis møde den samme canadier, som vi har spået slår Sarah ud. Der ser Carolines odds ikke bedre ud end Sarahs. Derfor spår vi en placering mellem 5 og 8 til Caroline og en placering mellem 9 og 12 til Sarah.

Udover disse 8 spillere, som er blevet udtaget af DSqF har 3 danskere valgt selv, at deltage ved Dutch Junior Open. Nicolai Weel, Tobias Weel og Julius Fuglsang.

Nicolai og Tobias spås ikke mange chancer i deres respektive rækker, men en enkelt sejr eller to håber vi på.

Julius har rimelige muligheder for en evt. top 16 placering, hvis han spiller op til sit bedste.

Resultater kan ses HER.