Squash Online

Sørensen på rette kurs

July 09, 2014Kristian Frost

Morten W. Sørensen deltager i disse dage ved VM for veteran i Hong Kong. Sørensen har uvist fremragende spil, og har i dag spillet sig i finalen i +35-rækken. Sørensen har været flyende de sidste dage ved veteran-VM. De første fire kampe havde han ingen problemer. I dag spillede han semifinale i mod engelske Mick Biggs.Sørensen var for alvor på den store scene i dag, da kampen blev spillet på opvisningensbanen i det nationale squash center i Hong Kong. Det er selv samme bane Hong Kong Classic spilles på. Sørensen kom godt fra start og spillede med stor præcision. Danskeren vandt de to første sæt henholdsvist 11-8 og 11-9. Derefter sad Sørensen totalt på kampen. Sidste sæt gik ligeledes til danskeren og dermed kampen 3-0. Efter kampen siger Sørensen:

Fantastisk fornemmelse at vide at jeg skal ind og spille en kamp om at kunne kalde sig verdensmester. Det går det ikke mindre stort at skulle møde en legende som Elborolossy, der bla. træner Ramy. Samme dag inden mig spiller bla. den bedste kvindelige spiller nogensinde Sarah Fitzgerald, hvilket også føles stort. Jeg føler mig stærkt spillende og tror på min chance selv om jeg selvfølgelig på ingen måde går ind til den kamp som favorit.

I overmorgen venter den hidtil største udfordring for danskeren, da Omar Elborolossy venter i finalen. Finalen spilles kl. 15.00 lokal tid.