Squash Online

Sølv til Morten W. Sørensen ved World Masters

July 11, 2014Tobias Pørtner

Det blev desværre ikke til en dansk verdensmester i denne omgang, da Morten W. Sørensen tabte finalen til egyptiske Omar Elborolossy med 3-0 i sæt ved World Masters.

I finalen ved World Masters (verdensmesterskabet for spillere på minimum 35 år) måtte Morten W. Sørensen fra City Squash se sig besejret i finalen af

  1. seedede Omar Elborolossy fra Egypten, der i sin aktive PSA-karriere opnåede en placering som nr. 4 i verden.

At det var de to bedste spillere, der var at finde i finalen var der ingen tvivl om. Begge havde de helt uden problemer spillet sig frem til den afgørende kamp i 35+ rækken, hvor de også var topseedede. Ingen af de to havde tabt så meget som ét sæt frem til finalen.

I finalen fortsatte Elborolossy, der efter afslutningen af sin aktive karriere fungerer som træner for flere af de bedste egyptiske spillere, sin overbevisende stil, og han gjorde det sikkert af med de danske forhåbninger via en sejr på 11-8, 11-8, 11-7 på godt 40 minutter.

Dermed blev det til en sølvmedalje til Morten, der på forhånd havde en medalje som sit erklærede mål til mesterskaberne.

Af prominente vindere i damerækkerne kan bl.a. nævnes Australiens Sarah Fitz-Gerald i 45+. Hun var inden Nicol Davids indtræden i verdenstoppen af mange regnet for, at være den bedste kvindelige squashspiller nogensinde.