Squash Online

U15/17 EM - optakt

May 13, 2011Kasper Svith

Fra d. 14-17 maj spiller de danske U15/17 EM i Germering, München, Tyskland. De danske spillere skal spille mod Europas bedste spillere i deres aldersklasse, så der skal gives alt fra spillerne for at få et godt resultat med hjem i bagagen.

De udtagne danske spillere er som følger:

U15:

1. dreng: Jens-Christian Wegeberg, Silkeborg

2. dreng: Casper Kloster, KSK

1. pige: Mathilde Lauridsen, Thy

U17:

  1. dreng: Thomas Laursen, Kolding

2. dreng: Emil Grooss, Åbyhøj

1. pige: Christine Christoffersen, Herlev/Hjorten

U15-holdet, som er 12. seedet til det europæiske mesterskab, er i pulje med 4. seedede Finland, 5. seedede Tyskland og 13. Seedede Holland.

Dette er en pulje, som kunne gå hen og blive meget tæt. Jeg spår Danmark til at slå Tyskland og Holland og tabe knebent til Finland og ende som nr. 2 i puljen. Dette er blot et gæt, men kunne meget vel blive en realitet. Alt andet lige bliver puljen med sikkerhed spændende at følge

U17-holdet, som er 14. seedet i turneringen, er i pulje med 3. seedede Schweiz,

  1. seedede Frankrig, 11. seedede Portugal og 19. seedede Italien. Også i denne pulje bliver det naturligvis spændende at følge danskerne i aktion og se, hvordan puljen kommer til til at forløbe. Min subjektive forudsigelse går på, at Danmark taber til Schweiz og Frankrig, men slår Portugal og Italien og ender som nr. 3 i puljen. Igen er dette blot et skøn fra min side.

Begge danske hold skal i aktion i morgen, lørdag. U15-holdet skal i deres åbningskamp møde Tyskland, som har hjemmebanefordelen. Kampen er sat til 16.30, og kampen bliver uhyre vigtig at vinde for danskerne, hvis de vil med i top 8.

U17-holdet skal allerede kl. 9.00 lørdag morgen møde Frankrig, som også bliver en skæbnekamp for danskerne. Senere på dagen, nærmere betegnet kl. 17.45, skal danskerne igen i aktion, denne gang mod Portugal.

Spændende bliver det at følge de danske spilleres præstationer de kommende dage ved U15/17 EM i Tyskland.

Link til turneringssiden kan ses her:

http://em2011.squash-events.de/

Ligeledes kommer der højst sandsynligt informationer omkring turneringen på squashsites hjemmeside:

http://www.squashsite.co.uk/2009/eurou1517teams2011.htm