Squash Online

Transferoverblik: City Squash, Birkerød og Kolding KFUM Squash

October 21, 2014Tobias Pørtner

Starten på den nye elitedivisionssæson er så småt på trapperne – om blot to uger går det hele løs i Skovbakken, når de seks elitehold står over for hinanden for første gang. Meget er der dog sket på transfermarkedet denne sommer: To nye hold er opstået og har trukket spillere til sig fra andre klubber, mens et par af de andre hold har forstærket sig.

Vi vil i denne artikel give jer overblik over de tre første hold i dette års Elitedivision: City Squash, Birkerød og Kolding KFUM Squash.

City Squash

Tilgang:
Morten W. Sørensen (Birkerød)
Mads Korsbjerg (Odense SMK)
Danny Knudsen (Odense SMK)
Mikkel Pedersen (Birkerød)
Mads Jepsen (Birkerød)
Gustav Hansen (Birkerød)

Afgang:
Ingen

Den nye klub City Squash har naturligvis været på transfermarkedet og er endt med et stærkt hold. To af Birkerøds nøglespillere fra sidste sæson er rykket til Amager, hvor de sammen med to tidligere landsholdsspillere fra Odense SMK nu står med hold, der er en seriøs bejler til guldet i sæsonen ’14-15.

Den store udfordring for holdet kan dog blive en bemærkelsesværdigt høje gennemsnitsalder, der foruden en god portion rutine, som regel og bringer mere frekvente skadesproblemer og forpligtigelser andetsteds med sig.

Birkerød

Tilgang:
Joel Malkin (England)
Andreas Lambert (Viborg)

Afgang:
Morten W. Sørensen
Mikkel Pedersen

Det var noget af en udfordring sidste års gulvindere stod over for, da de skulle udfylde pladserne efter Morten W. Sørensen og Mikkel Pedersens afgang til City Squash. Det er dog lykkedes for Birkerød igen at skrabe et yderst kompetent hold sammen, da man som erstatning har hentet engelske Joel Malkin og Andreas Lambert, der fuldender holdet til denne sæson, sammen med Kristian Frost, Alex Christensson, Michael Frilund og Christian Steffensen.

Hvem og hvordan dette hold skal skrues sammen fra gang til gang ved vi hos SQO.dk ikke, men sikkert er det, at alt andet end en medalje vil være en kæmpe skuffelse for de sejrsvante sjællændere.

Kolding KFUM Squash

Tilgang:
Ingen

Afgang:
Ingen

Intet er der sket i Kolding, hvor sidste års sølvvindere ikke overraskende har været godt tilfredse med deres trup. Man hentede sidste år Rasmus M. Nielsen fra Birkerød, hvilket viste sig at være noget af en scoop for klubben, der i den grad stod og manglede en 1’er med x-faktor med de allerbedste spillere i rækken.

Han skal sammen med Francesco Busi, Thomas og Martin Laursen og reserven Christian Jæger forsøge at spille sig til endnu en medalje i en Elitedivision der i år ser ud til at blive udsædvanlig tæt. Alt fra en 1. til en 5. plads kan blive udfaldet for Kolding, der dog med de tre nederste spillere, ser ud til at være godt sikrede for fremtiden.

Kig forbi SQO.dk i morgen, hvor vi vil stille skarpt på de resterende tre klubber i herrernes Elitevision: Herlev, Skovbakken og Racketlon Danmark.