Squash Online

Tilmeldingen til Squash Online Grand Prix- og BCD-turnering 20.-21. februar i Odense er åben!

January 14, 2015Tobias Pørtner

Om lidt over en måned springer SQO.dk ud som turneringsarrangør, når vi i weekenden 20.- 21. februar byder jer alle velkomne til en kombineret Grand Prix- og BCD-turnering i Odense.Som noget helt nyt har vi fået lov til, at afholde begge turneringer på samme sted, og vi har arbejdet hårdt for at kunne tilbyde både motionister og elitespillere så god en turnering som muligt.

Til turneringen har vi således sørget for en lækker goodiebag til alle spillere, uanset hvilken turnering I tilmelder jer, med lækre produkter fra <span style=“color:

ff6600;“>CEP, <span style=“color:

ff6600;“>Ketshop og SQO.dk.

Derudover vil der være mulighed for at vinde super fede præmier fra Raunsborg og Ketshop.

Som prikken over i’et har vi også sørget for en stor del af maden, da vi til Grand Prix-deltagerne har inkluderet en sandwich fredag og frokost lørdag i prisen, mens deltagere ved BCD-turnering ligeledes får frokost lørdag.

Udover ovenstående arbejder vi pt. benhårdt på at kunne tilbyde massage lørdag til meget rimelige priser.

Grand Prix-turneringen afvikles over to dage (fredag-lørdag), mens BCD-turneringen kun spilles lørdag. Du kan altså som motionist og travl squashentusiast nøjes med blot at rive én dag ud af kalenderen, men får samtidig mulighed for at se alle de bedste spillere i landet i aktion!

Skynd jer ind på <span style=“color:

ff6600;“>Squashportalen

og tilmeld jer én af turneringerne - nu før jo bedre. Vi håber at se så mange af jer som muligt i Odense og håber, at I vil bakke os op i vores debut som turneringsarrangør. Husk, at du med en hurtig tilmelding er med til at trække andre med.