Squash Online

The American Dream - part III

December 17, 2010Tobias Pørtner

Hvad skete der så da Jonas Knigge blev kaldt ind på bossen kontor efter en vellykket afholdelse af US Open? Læs tredje indlæg i bloggen om drengen fra Herlev, der tog det store spring og flyttede til USA for at forfølge sin drøm…

Der stod jeg så på bossens kontor med en bonus-check i hånden og en forfremmelse, hmmm, ikke dårligt. John spurgte om jeg ville være fuldtids Athletic Coordinater/Squash Pro og med en årlig lønforhøjelse på $20.000, forsikringer, julebonus og meget andet godt inkluderet kunne jeg ikke sige nej.

20 af de store ekstra om året… Jeg må indrømme at jeg var lidt mundlam og det sker ikke så tit.
Skøn Skøn dag. Da jeg ringede og fortalte min forlovede om hvad der var sket, var det til stor glæde og sjovt nok at høre, at hun havde fået en lønforhøjelse samme dag, så ikke en dårlig dag for Parisi-Laursen familien!

Mit nye job består i at sørge for at alle squash-medlemmer “har det godt” og at der altid er noget de kan lave i klubben (turneringer, opvisningskampe osv.) og samtidigt giver jeg stadig squash-lektioner.
Med to lønforhøjelser i hånden gik HUS-jagten ind og efter et par uger med masser af fremvisninger af forskellige huset skete det; døren blev åbnet og min forlovede (Cali) og jeg kiggede på hinanden - THAT’S THE ONE…
3 soveværelser, 2 badeværelser, nyt køkken, gulve, tag osv., skøn baghave med arbejdsskur eller øl-hytte om man vil! Legeplads til når der en dag kommer børn på menu’en - alt dette for $56.000.
Vi tog hjem og snakkede om det og senere samme dag tog vi tilbage til huset og skrev under på diverse papirer, så nu er det bare at vente og se om alt falder på plads og forhåbentligt inden for den næste måned eller to kan vi kalde os selv for husejere.
Samtidigt var det tid til at skifte Cali’s lille sportsvogn ud med en større bil, så det blev til en stor og lækker SUV med alt hvad du kan forestille dig

  • lille bilglade mig= MEGET GLAD…

Og igen folkens - alt dette er pga. SQUASH.
Hvis der er nogen der læser dette og tænker, “hmmmm… Måske det kunne være sjovt at prøve” - spring ud i det, du behøver ikke at være tidligere World Tour-spiller så længe du ved hvordan squash spilles og du er på et nogenlunde højt plan (1div i DK). Det kan sagtens lade sig gøre, og der er masser af jobs åbne for tiden… Så vær ikke bange for at spørge mig hvis du har nogle spørgsmål, skyd mig en mail på jonas_knigge@yahoo.com hvis det er..

Hygge og skrives snart ved igen!

Jonas Knigge