Squash Online

Spillernes evaluering af de nye tiltag i Herlev

October 05, 2014Kasper Pedersen

I forbindelse med at Danish Junior Open 2014 blev der fra Herlev introduceret et helt nyt system til dommerne af kampene, som gjorde at dommerne kunne dømme kampen fra en iPad samt at man kunne følge kampen live på nettet.

Derudover stiller man sig selv det spørgsmål efter sådan en stor, flot og vellykket turnering: Hvorfor er det stadig hos ESF kun betegnet, som en mellemstor udenlandsk turnering, altså en Grand Prix turnering?

I den forbindelse har vi hos SQO udspurgt finalisterne, arrangør og forbundsmedarbejder om hvad deres holdning til det nye scoresystem med tablets til alle baner og DJO´s fortsatte status som Grand Prix. Vi har fået disse svar på vores spørgsmål:

Hvad synes du om det nye scoresystem og turneringen generelt?

Sarah Lauridsen: Jeg synes det fungerer vildt godt, det er mega nice.
>
Caroline Christiansen: Jeg synes det er rigtig godt og mega smart
> Magnus Laursen: Jeg synes det er en super god turnering, fordi der er som altid gode faciliteter, god mad og turneringen er en turnering som bliver ved med at vokse sig større. Live score systemet har fungeret super godt, og hvis det var muligt i alle klubber kunne det være fedt. > >
>
Elsepeth Young: The new scoring is really cool. The tournament has been really fun. The organisers have made it a really warm and friendly environment.
Mathilde Lauridsen: Jeg synes det fungerer rigtig fint. Det er ret fedt at Danmark kan mønstre sådan et system, som er sjældent set. Turneringen har været rigtig fin, det er hyggeligt som altid.
Arbab Aiziz Hussain: Oh I'm really like the new online scoring system and this is very god system for our organizer that can check our scoring online during the match.
>
George Willis: I think it's brilliant. My parents use it a lot. I have never seen it before.
**Kunne du tænke dig at komme tilbage til DJO og synes du DJO har potentialet til at blive en Super Series(SS)-turnering?**
>
Sarah Lauridsen: Jeg spiller selvfølgelig næste år, og jeg håber det bliver en SS snart, men jeg tror ikke det bliver næste år, måske 2-3 år.
>
Caroline Christiansen: Jeg synes det er en rigtig sjov og god turnering og jeg håber selvfølgelig at det bliver en ss-turnering, forhåbentlig til næste år! :D
Magnus Laursen: Nu kommer jeg selvfølgelig tilbage næste år. Men jeg tror ikke DJO bliver en SS turnering næste år, men måske om 2-3 år hvis antallet af udlændinge bliver ved med at stige som nu.
>
Elspeth Young: I will be too old next year. Yes i think it could with a bit more publicity and entrants.
Mathilde Lauridsen: Ja det vil jeg meget gerne. Sammenlignet med andre udenlandske turneringer synes jeg klart, at DJO har potentialet til at blive en SS-turnering. Det er ærgerligt at der ikke er flere udenlandske spillere der bakker op om det.
Arbab Aiziz Hussain: Yes of course I will come again because now I have a good and cooperative trainer as well , and I am very thankful to my coach Malik that he have done such hard training for me for this year tournament. Thank you Malik.
George Willis: I would love to. It has an brilliant venue. Obviously it has to be a SS tournament, I have never seen a tournament atmosphere and venue like this.
Det lader til spillerne er meget positive omkring det nye system, men også omkring DJO´s chancer for, at avancere i det Europæiske turnerings-puslespil.
Onsdag vil der opfølges med et interview med turneringsdirektøren, John Christensen og sportskoordinator i DSqF, Rasmus Tander omkring det samme emne.