Squash Online

Frost i hurtigt indisk exit

October 05, 2014Tobias Pørtner

Det blev til et skuffende hurtigt exit for Kristian Frost ved JSW Indian Circuit #1 §10K i Jaipur måtte se sig slået ud af den tidligere KSK-spiller Adam Murrills til trods for en seedning som nr. 2 ved turneringen.

Lodtrækningen var dog ikke med Kristian Frost, der de sidste uger har døjet med rygproblemer; han løb således allerede i 1. runde ind i særdeles hård modstand, da bronzevinderen fra det seneste junior VM, indiske Kush Kumar, stod klar til kamp. Det lykkedes Frost at overvinde den unge inder i en marathonkamp på hele 108 minutter - en helt ufattelig lang kamp, ikke mindst set i lyset af, at Frost vandt i fire sæt (10-12, 11-4, 11-9, 13-11).

Dagen efter stod Adam Murrills klar til at udfordre danskeren i kvartfinalen, og han formåede altså at besejre danskeren, der ikke formåede at komme sig fysisk oven på den hårde 1. rundekamp. Det overraskende nederlag blev en realitet med cifrene 11-8, 9-11, 11-6, 11-8.

Allerede på torsdag skal Birkerødspilleren Kristian Frost på den igen, når anden runde på den indiske tour skal spilles. Her får han allerede i 1. runde mulighed for revanche, når han står over for netop Adam Murrills igen.