Squash Online

Sikker dansk sejr over Østrig

August 22, 2011Tobias Pørtner

Danmark var storfavoritter mod Østrig inden dagens kamp ved VM for hold i tyske Paderborn og via en 2-1 sejr er de danske spillere nu klar til morgendagens knald-eller-fald kamp mod Pakistan, hvor vinderen vil være sikret en plads i verdens top16.

Den danske sejr kom i hus via sejre til Danmarks to øverste singler. Kristian Frost besejrende Aqeel Rehman 6-11, 11-3, 11-6, 11-9 i det der på forhånd virkede til at være en nøglekamp. KSK-spilleren har ellers før haft problemer med den hurtige østriger, men idag var der ingen slinger i valsen.

Rasmus M. Nielsen besejrede i sin kamp på 2. singlen stensikkert den ukendte Leopold Dzaska med de ensidige cifre 11-2, 11-6, 11-6, og derfor var det ligegyldigt at Morten W. Sørensen på 3. singlen indkasserede sit andet nederlag i turneringen med 5-11, 11-7, 2-11, 1-11 til Jakob Dirnberger.
Forhåbentlig har han dog fået sparet kræfterne og er klar til morgendagens altafgørende match mod Pakistan, da en sejr her til den rutinerede Birkerød-spiller sandsynligvis er et absolut must for at Danmark kan blive samlet vinder af kampen.

Kampen mod Pakistan starter kl. 13.30 imorgen.

Jeg er rigtig glad for sejren i dag! Jeg har efterhånden spillet mange gange i mod Rehman og det har altid været tæt. Han spillede rigtig godt i dag, men jeg formåede lige at hive sejren hjem. Rasmus sikrede sejren, da han slog en fuldstændig ukendt østriger. Holdet er ved godt mod og der er ingen grænse for hvad vi kan nå ;-)

Vi skal gøre alt for at vinde kampen i morgen. Vi håber på en sejr, men alle kampene bliver hårde - men ikke umulige. Vi vil kæmpe for Danmark og vise det niveau jeg mener dansk squash har nået!

Kristian Frost