Squash Online

Dansk nederlag i første dyst

August 21, 2011Tobias Pørtner

Som forventet kunne de danske spillere ikke stille meget op i mod Malaysias 5. seedede mandskab, der er anført af de to superstjerner i hjemlandet, Azlan Iskandar og Ong Beng Hee.

Først stod Rasmus M. Nielsen over for Ong Beng Hee i en kamp hvor Danmarks 2. single bed rigtig godt fra sig. Efter at have tabt 1. sæt udlignede Rasmus således til 1-1 via en sætsejr på 11-8. Herefter tabte han “planmæssigt” 3. sæt, men var lige ved endnu engang at hive et sæt fra Beng Hee - til sidst måtte han dog bøje sig i 4. sæts tiebreak og måtte indkassere et forventet nederlag med cifrene 5-11, 11-8, 6-11, 10-12.

I holdkampens anden match stod Kristian Frost over for Azlan Iskandar, der tidligere har repræsenteret Odense SC. Det var således ikke første gang de to mødte hinanden, da de har haft flere opgør i den danske elitedivision med lutter malaysiske sejre til følge.
Sådan gik det også idag, da Kristian efter en solid indsats måtte se sig besejret med 5-11, 9-11, 8-11.

Dermed er holdkampen afgjort inden det sidste danske islæt, Morten W. Sørensen, skal på banen og Danmark kan så småt begynde at se fremad mod morgendagens kamp mod Østrig - en kamp som de danske spillere skal vinde for at have en chance for videre avancement fra gruppe E, der udover Danmark, Malaysia og Østrig også består af den tidligere squashmæssige stormagt Pakistan.