Squash Online

Sidste JGP inden DM færdigspillet

January 20, 2015Casper Kloster

En turnering der ikke var helt som alle de andre. Christine Christoffersen og Sarah Lauridsen spillede begge med i DU17/19 rækken. Udover det ligger DM i slutningen af februar, og dette var derfor det sidste inden DM.

DU17/19 trækker ofte meget opmærksomhed, men sjældent på grund af pigers deltagelse i rækken. Det var dog tilfældet denne gang, og jeg må personligt sige jeg synes det fungerede som det skulle. De to piger klarede sig da også flot, med en 6. Plads til Christine og 7. Plads til Sarah.

Helt i toppen blev det som forventet Jens Christian Wegeberg og Casper Kloster i finalen. Begge spillere var tændte, da det var sidste chance for at se hinanden an før DM. Jens kom bedst fra start ved at vinde klart 11/4 i første sæt. Der blev dog hurtigt skabt balance i regnskabet, da Casper vandt andet sæt med samme cifre. 3. Sæt blev noget af et Marathon, og lignede Casper ville løbe med det, med en føring på 9-7. Jens ville det dog anderledes, og vandt sættet 12/10. Skulle det blive endnu en 5.sætter? Nej, Jens lukkede en rigtig velspillet kamp 11/8 i fjerde sæt. Både tilskuer og spillere så tilfredse ud med kvaliteten af kampen, så det var vist kun Jens Christian der ikke var ked af der ikke kom et femte sæt.

Kampen om ¾ pladsen stod mellem Jacob Søndergård og Jonas Kønigsfeldt. Jacob har trukket det længste strå de sidste par gange de har mødtes. Et hårdt program med 4 kampe lørdag, så dog ud til at have påvirket ham. Dette udnyttede Jonas med han præcise spil og vandt 3/0.

DU15 forløb også som forventet, og Tobias Weel levede op til forventningerne som hjemmebane favorit. Kun Rasmus Madsen fra Herlev kunne presse Tobias ud i 5. Sæt. Rasmus måtte dog se sig slået af Marcus Jepsen, og endte derfor på en 3. Plads, og Marcus snuppede 2.pladsen.

PU15 havde reelt kun to bejlere til titlen. Sabine Petersen og Klara Møller. Begge spillere fik spillet sig i top 5 puljen, hvor de vandt 3 af deres kampe uden problemer. Da de stod over for hinanden søndag, og skulle spille det man kan betegne som finalen, blev det mere tæt. Klara løb af sted med de to første sæt, på trods af Sabine havde ført begge sæt det meste af vejen. Sabine fik lidt spænding tilbage i kampen, da hun vandt 3. Sæt. Spændingen holdt dog ikke længe, da Klara lukkede kampen 11/8 i fjerde.

DU13 Jonas Kordgaard, William Tranholm, Jacob Madsen og Joakim Jepsen skulle spille om pladserne 1-4. Både William og Jacob gik rimelig smertefrit gennem deres semifinaler. I finalen udnyttede William hjemmebanen, og vandt 3/1.

Joakim vandt kampen om 3. Pladsen 3/0.

PU13 havde vi sat Laura Lauridsen som favorit. Hun viste da også klassen, ved at gå hele vejen uden at afgive sæt. Signe Skelkjær var den største trussel til at tage titlen, men hun fulgte trop på 2. Pladsen. Laura Schjøtt tog sig af 3. Pladsen.

DU11 havde Malthe Laursen som første seedet, og på hjemmebane. Det kunne man da også se på hans spil. Han havde kun en kamp hvor han ikke vandt et sæt 11/0. Han gik da os hele vejen, og vandt det hele. Oliver Hardam var den eneste der fik taget et sæt fra Malthe, og tog sig også af 2. Pladsen. Nicklas Obel kom på 3.pladsen.

Næste JGP bliver junior DM, så følg med her når vi dækker hele stævnet, hvor de nye danmarksmestre skal findes!