Squash Online

Sensation: Frost sejrede!

May 30, 2011Benjamin Dornfeldt

Maj måned anno 2011 må siges, at være blandt det bedste dansk squash har præsteret i nyere tid: Herrelandsholdet kvalificerede sig på fornemmeste vis til A-rækken ved EM og nu har Kristian Frost leveret det bedste single-resultat siden Mikkel Korsbjerg - en sejr ved 10.000$ turneringen i Schweiz.Kristian Frost, der har haft en virkelig hård lodtrækning og over 240 minutter på banen inden finalen, leverede endnu en stor sejr i dag, da han slog Julien Balbo, der ligger 9 pladser højere end Frost, med 3-1. Sidste sæt blev vundet overbevisende med hele 11/1.Frost udtaler følgende efter sin sejr i finalen:

Så skete det langt om længe! I finalen stod jeg overfor Julian Balbo fra Frankrig. Jeg har aldrig slået den ekstremt hurtige franskmand, men denne gang skete det! Jeg vandt første sæt uden de store problemer. Det virkede som om at Balbo havde svært ved at få benene i gang efter kampen dagen før. Det udnyttede jeg til fulde og nappede første sæt 11/5.Andet sæt fik jeg en dårlig start og Balbo kom stormende i et sindsygt højt tempo. Jeg kom bagud 10/1, men kæmpede for hver eneste bold, da jeg kunne mærke han så småt kunne mærke det høje tempo. Jeg tabte sættet 11/4, men jeg var fyldt med selvtillid for tredje sæt.Sættet startede dog lige så ringe som andet. Jeg kom hurtigt bagud, dog efter mange lange dueller. Ved stillingen 2/6 var det som om at franskmanden ramte muren. Jeg indhentede forspringet og bragte mig foran 10/6. Sættet blev hurtigt lukket og det så pludselig rigtig godt ud!Fjerde sæt startede med Balbo decideret smadrede bolden direkte i nicket, hvilket var noget imponerende. Det virkede som om han igen havde fundet energi, men efter nogle længere bolde i fjerde gik luften af ballonen. Jeg bragte mig hurtigt foran 10/1 og på første matchbold blev det afgjort. Jeg lukkede kampen 3/1 og dermed min første PSA-sejr!

Kristian Frost

Frost har dermed cementeret at han pt. er Danmarks bedste squashspiller, at han kan spille op med top 50 i verden og at han på nuværende tidspunkt er i sit livs form!