Squash Online

Kæmpeoverraskelse: Frost i finalen!

May 29, 2011Benjamin Dornfeldt

Fredag spillede han 90 minutter, i går spillede han en time og i dag nappede han endnu 90 minutter på banen - Kristian Frost må siges at være i sit livs form! Frost har netop leveret endnu en kæmpe overraskelse ved at besejre

  1. seedede Chris Simpson fra England og dermed kvalificere sig til finalen i Pilatus Cup 2011 i Schweiz.

Det så på forhånd ud til at blive en utrolig svær opgave, Frost skulle på mod engelske Chris Simpson (48), der ligger hele 31 pladser over Frost (79) på verdensranglisten. Frost, der havde tabt deres tidligere indbyrdes opgør, vandt et utrolig tæt første sæt med 12-10. Simpson formåede i andet sæt at tage styringen og kom hurtigt foran 6-0. Frost kom tilbage i sættet, men den hurtige 6-0 føring til Simpson var for stor, og Frost tabte andet sæt 11/8. Dermed 1-1 og kampen var helt åben.

Tredje og fjerde sæt blev som første sæt - utroligt tætte! Frost viste dog stærke tendenser i begge sæt og trods to missede matchbolde kunne Frost se turneringens førsteplads endnu tættere på. Sættenes cifre blev: 12/10, 8/11, 11/7, 14/12.

Frost udtaler følgende til SQO.dk:

Vi spillede klokken 14 på en fantastisk smuk dag med høj solskin og 28 grader. Der var derfor lagt op til en lang lang kamp. Jeg snuppede første sæt 12/10 hvorefter jeg hutigt fandt mig selv bagud 6/0 i andet. Jeg kom dog tilbage i sættet, men tabte 11/8. Tredje og fjerde var en tro kopi af første. Jeg formåede dog at vinde begge sæt og kampen 3/1, Der var lige ved at blive spændende til sidst efter at have misset to matchbolde. Utrolig glad for min præstation og nu venter der endnu en hård kamp i morgen.

Frost møder i morgen Rasmus Nielsens banemand, Julien Balbo. Balbo har, som Simpson havde det inden kampen i dag, vundet begge deres tidligere opgør. Det skal blive spændende at se, om Frost kan lave endnu en stor overraskelse. Kampen spilles i morgen kl. 20.00.

Det vil være muligt at se finalen via livestream kl. 20:00 på følgende link.