Squash Online

Rasmus Nielsen klar til revanchekamp

June 23, 2011Tobias Pørtner

Uden større problemer udnyttede Rasmus M. Nielsen sin drømmelodtrækning ved Squash Pro Reunion 2011. Her havde han i 1. runde af hovedturneringen trukket lokale Billy Patton, der lige som Rasmus havde været gennem kvalifikationen.

Efter en svingende indsats igår mod Christophe André, ligeledes en lokal spiller, der blev besejret med 3-1 efter en tæt kamp, var Rasmus anderledes sikker idag.
Han sad således på kampen fra start og kom problemfrit foran 2-0 i sæt via 11/3, 11/6. I 3. sæt kom det lokale håb, der rangerer som nr. 1 på Reunion Island, en del bedre med i kampen og fulgte med til 8-8. Her løb Patton dog tør for strøm og Rasmus kunne problemfrit sikre sig de tre sidste point mod sejren.

Dermed er Rasmus klar til kvartfinalen ved $25.000-turneringen, hvor han senere idag står over Julien Balbo. Franskmanden spillede sig lidt overraskende også videre fra første runde via en sejr på 3-2 over sin yngre og 4. seedede landsmand Mathieu Castagnet i en regulær marathon-match.
Der er altså lagt op til revanche for Rasmus, der for få uger siden blev slået ud af en turnering i Schweiz af netop Balbo med 0-3 ved den begivenhed.

Til gengæld blev det kun til en optræden for Kristian Frost. Qua sin rangering i 60’erne på verdensranglisten var Frost direkte inde i hovedturneringen, men måtte se sig besejret af Mark Krajcsak fra Ungarn med 11/8, 11/8, 8/11, 5/11, 11/2 i et opgør der varede hele 92 minutter.