Squash Online

Prygl til bundholdene i kvindernes Elitedivision

January 12, 2014Tobias Pørtner

Det var i den grad top mod bund i kvindernes Elitedivision, da suveræne Birkerød og Kolding tog imod hhv. Odense SMK og Sport92 fra den tunge ende af rækken. Og stillingen i rækken blev der ikke rykket ved efter gårsdagens holdkampe, da begge favoritterne bankede deres modstandere med 6-0.

I Birkerød kørte Line Hansen, Cecilie Mayer og unge Caroline Christiansen direkte henover Odense SMK, der blot formåede at hente et enkelt sæt, hvilket skete da Marlene Christiansen tog sæt fra sin navnesøster på 3. singlen. Andet end det ene sæt var OSMK dog aldrig i nærheden af at sikre sig, og de ligger fortsat sidst i rækken med blot fire point for ialt 30 spillede individuelle opgør.

Endnu værre gik det for Sport92, der noget skuffende ikke fik skrabet så meget som ét eneste sæt til sig i udekampen mod Kolding. At Sally Skaarenborg og Mathilde Lauridsen gjorde rent bord i deres kampe var forventeligt, men at 3. singlen Christine Christoffersen ligeleges formåede at besejre hhv. Amalie Bornæs og Trine Engelund uden sættab, var derimod mere bemærkelsesværdigt.

Dagens resultater betyder, at Birkerød og Kolding nu har slået et helt astronomisk stort hul ned til de andre hold, og topper rækken med 28 og 25 point. På tredjepladsen finder vi pt. Sport92, der til sammenligning blot har hentet 8 point, efterfulgt at Herlev og OSMK med 7 og 4 point.

Alt andet end en finale mellem Birkerød og Kolding i slutspillet til april, vil være at betragte som noget nær en sensation.