Squash Online

Preview på finalerne om DM-titlen

April 26, 2013Tobias Pørtner

En højdramatisk førstedag af slutspillet er afsluttet, og i Herning gør vi så småt klart til finaledagen. Match-up er som følger:

Herrefinale: Birkerød - Herlev

1. singler: Rasmus M. Nielsen - Caspar Grauballe

2. singler: Morten W. Sørensen - Thomas Pilak

3. singler: Alex Christenson - Lau Kiehn

4. singler: Christian Steffensen - Rasmus J. Petersen

Finalen hos herrerne tegner til at blive et dramatisk opgør. Caspar Grauballe kommer under maksimalt pres, når han skal spille mod både Rasmus M. Nielsen og Morten W. Sørensen inden for få timer, men minimum én sejr kunne godt være kravet, hvis den samlede sejr skal med hjem til Skinderskovhallen.

På forhånd ser det ud til at fire kampe har sikre vindere, da Thomas Pilak er underdog i begge sine kampe - samme gælder Birkerøds Christian Steffensen, hvilket betyder at kampen sandsynligvis står 2-2 i denne favør.

Præcis som Grauballe skal Birkerøds svensker levere varen i to tætte kampe. Han skal møde Lau Kiehn og Rasmus J. Petersen - to spillere som han både har slået og tabt til i år. Favoritværdigheden i disse to opgør er umulig at spå om og hele holdkampen virker totalt åben.

SQO.dk byder på resultatet 4-4, hvor Herlev vinder kampen på bedre sætscore.

Damefinale: Birkerød - Kolding (formodede opstillinger)

1. singler: Line Hansen - Sally Skaarenborg

2. singler: Sissel Trap - Nanna Frederiksen

3. singler: Cecilie Mayer - Mathilde Lauridsen

Også damernes finale ser ud til at kunne blive et rent drama. Line Hansen vil som altid vise sig for stærkt for hendes modstandere, men om resten af holdet har styrken til at sejre, er et åbent spørgsmål.

Mathilde Lauridsen viste i semifinalen stor styrke, da hun besejrede Julie Dorn

  • hvis hun kan holde niveau, så vil hun sikre Kolding to point. Dette, krydret men en sejr til Sally Skaarenborg over Birkerøds 2’er vil betyde, at afgørelsen er lagt i Nanna Frederiksens hænder. Kan hun slå Cecilie Mayer, og dermed fuldføre Koldings fantomsæson?

SQO.dk byder på resultatet 3-3, hvor Birkerød vinder på bedre sætscore.

Damefinalen starter kl. 10.00, mens herrerne går på kl. 12.00. Husk at du kan følge kampene live-as-possible på vores facebook-side, hvor vi opdaterer med billeder og tekst hele dagen.