Squash Online

OSC-sejr i rundens tidlige kamp mod Herlev

March 09, 2011Kristian Frost

Fra denne sæson har det været muligt at spille holdkampene inden for en uge af hvornår kampene er arrangeret. Endnu en gang valgte OSC og Herlev at gøre dette - det skal siges at Herlev valgte at opgive deres hjemmebanefordel, da kampen endnu en gang blev spillet i Squash Center Danmark. Begge hold stillede op stort set med den sædvanlige opstilling, dog manglede Kim Povlsen for OSC, hvorfor lillebror Mark Povlsen denne gang var på holdkortet.

1. singler: Rasmus Nielsen - Caspar Grauballe
2. singler: Michael Hansen - Thomas Pilak
3. singler: Danny Knudsen - Rasmus Petersen
4. singler: Mark Povlsen - Lau Kiehn

Der var utroligt høje forventninger til lige netop kampen mellem OSC og Herlev, men det endte med noget af en skuffelse, hvor ingen af kampene var tætte og gnisten på ingen måde var til stede. Der var ikke blot høje forventninger til holdkampen generelt, men specielt også til kampen mellem Rasmus Nielsen og Caspar Grauballe. Rasmus dominerede spillet i de to første sæt, hvor Caspar lavede hele 13 uprovokerede fejl. Tredje sæt var meget tættere, hvor Caspar havde chancer for at hive et sæt hjem, men Rasmus bevarede roen og sikrede sig en sejr på 3/0 over den yngre Grauballe.
På den anden bane spillede Michael Hansen i mod Thomas Pilak. Thomas, der et par gange har haft skovlen under den meget rutinerede Hansen, kunne ikke stille noget op i mod Hansens taktiske spil og efter tre forholdsvis lange sæt var endnu en sejr i hus for fynboerne.
De sidste to kampe i første runde af holdkampen var på ingen måde spændende. Danny Knudsen slog Rasmus Petersen 3/1 og hvor Lau Kiehn formåede at skrabe Herlevs eneste point sammen ved en sejr over Mark Povlsen. Mark, der i denne runde optræder i elitedivisionen på grund af afbud fra storebror Kim Povlsen, kunne ikke stille noget op i mod en velspillende Lau.

Anden runde af krydsspillet blev til en ordentlig lussing til de unge drenge fra Herlev. Grauballe formåede ikke at restituere nok efter kampen med Nielsen og måtte indkassere et nederlag på 0/3 mod Michael Hansen. Thomas Pilak tabte 0/3 til Rasmus Nielsen, mens Danny Knudsen slog Lau Kiehn 3/2.
Mark Povlsen leverede en kæmpe overraskelse, da han slog Rasmus Petersen - et super resultat af den unge OSC-dreng, der i fremtiden kan forventet at få flere og flere kampe for de mangedobbelte danske mestre.

En kamp hvor Herlev ikke lige ramte voresniveau. OSC spillede en god kamp og gjorde det svært for os - men vi ser frem til slutspillet hvor vi satser på en revanche!

***Caspar Grauballe, Herlev***

Kampen endte dermed 7/1 til OSC, som sammen med Birkerød må betegnes som favoritter til dette års DM-titel.

De sidste kampe i elitedivisionen spilles på lørdag.