Squash Online

Optakt til SQO.dk Senior GP I Odense 20-21 Feb

February 19, 2015Mads Jepsen

I morgen aften starter Senior Grand Prix i Odense som for første gang er med SQO.DK som arrangør. Det ser ud til at blive topspændende i Herrerækken, hvor Kristian Frost, Rasmus Nielsen, Caspar Grauballe og Morten Sørensen for første gang siden DM i 2014 stiller op i samme turnering. Og så er det endda med Caspar som 5 seedet, hvilket sætter ham op imod enten Frost, Nielsen, Morten eller klubkammeraten Rasmus Jessen i første kamp. Udover de fem nævnte spillere stiller Lau Kiehn, Thomas Laursen og Kristian DS op i mesterrækken, som kun har afbud fra Frilund. Med 3 kampe på kun 2 dage bliver lodtrækningen her altafgørende for om man har friske ben i en finale. Kristian Frost som netop har vundet karrierens 10. PSA titel må sædvanen tro betegnes som favorit, hvor Rasmus Nielsen har været eneste mand som for alvor har truet danmarks no 1 i år.

Herre A rækken ser også særdeles spændende ud, hvor Tobias Pørtner og Christian Steffensen må påtage sig favoritværdigheden. Steffensen har på det seneste vist stabilt spil som han tidligere har manglet og er på vej frem i høj fart. Som farlig outsider vender den tidligere landsholdsspiller Danny Knudsen tilbage, og det skal blive spændende om han kan lave overraskelsen.

I damerækken stiller Sally Skaarenborg op som favorit med Cecilie Mayer og Mathilde Lauridsen som udfordrere. Specielt Cecilie og Mathilde ser ret jævnbyrdige ud, og der venter derfor spændende kampe forude hos damerne.

Mød op i Odense SC’s store squashhal allerede i morgen aften kl 18 og se spændende kampe. Som altid følger SQO.DK turneringen på nært hold via vores website og facebook. Hvis du ikke allerede har liket os på facebook så gør det nu og få del i vores løbende opdateringer.