Squash Online

Laursen overrasker på førstedagen af Squash Online Grand Prix

February 20, 2015Tobias Pørtner

Førstedagen af Squash Online Grand Prix er nu overstået. Favoritterne klarede sig i de fleste tilfælde videre uden problemer og ser friske ud til morgendagens semifinaler i Squashcenter Danmark kl. 11.20. Kun Rasmus J. Petersen måtte lidt overraskende lade livet i 1. runde, da han for første gang nogensinde måtte indkassere et nederlag mod Koldings Thomas Laursen.i Herre Mester var der fuld gas fra starten fra favoritterne, der ikke levnede deres udfordrere mange chancer i 1. runde. Den mest imødesete kamp stod mellem 2. seedede Rasmus M. Nielsen og Caspar Grauballe, der tidligere har udkæmpet store dramaer i diverse danske squashcentre. Det stod dog hurtigt klart, at Grauballe i dag ikke havde det der skulle til for at truede Rasmus, og den tidligere OSC-spiller, der i denne weekend altså er tilbage på den gamle hjemmebane for en kort stund, vandt sikkert med 11-3, 11-6, 11-4.
I semifinalen møder han i morgen Thomas Laursen, der overraskende komfortabelt gjorde det af med 4. seedede Rasmus J. Petersen med 11-4, 11-8, 11-3, hvilket betyder, at vi i morgen kan se frem til et rent Kolding-opgør i den ene kamp om en plads i finalen.

I den øverste halvdel af lodtrækningen står storfavoritten Kristian Frost over for Morten W. Sørensen. Frost cruisede videre fra 1. runde med en sejr på 11-7, 11-7, 11-9 over Kristian de Silva, mens Morten måtte afgive et enkelt sæt i hans triumf over Lau Kiehn.

Hos damerne var spændingen til at overse. Sally Skaarenborg og Mathilde Lauridsen vandt sikkert deres kampe uden sættab mod hhv. Stephanie Riding og Karina Pilak, hvilket betyder endnu et rent Kolding-opgør. I den anden kamp om en finaleplads står opgøret mellem Sissel Trap og Cecilie Mayer, der begge ligeledes vandt sikker over Sarah Lauridsen og Christine Christoffersen.

Semifinalerne i Herre A står mellem Tobias Pørtner og Sebastian Korsgaard, og Danny Knudsen mod Ulrik Kristensen. Her er specielt Ulriks deltagelse i semifinalerne en smule overraskende seedningsmæssigt, da han slog 2. seedede Jonatan Clausen 3-0 i sæt.

Semifinalerne i morgen starter kl. 11.15 med Dame M og Herre A, mens Herre Mester går på umiddelbart efter (kl. 12.00).

Husk at du kan følge resultaterne på www.tour.sqo.dk samt via facebook, hvor vi løbende vil opdatere med billeder, resultater og tekst.