Squash Online

SQO Grand Prix Lørdag: Frost sejrer og Laursen overrasker igen

February 21, 2015Rasmus Jessen

Squash Onlines Grand Prix turnering er netop overstået. Frost sejrer suverænt i finalen over Rasmus Møller, som desværre døjede med en mindre skade. Sally Skaarenborg viste sig også for stærk for de andre damespillere herhjemme, med det in mente, at Line Hansen ikke deltog.

Frost viste igen et fænomenalt niveau, og lader sig ikke true af nogen danske spillere. Thomas Laursen leverede igen varen, da han slog Morten Wiegandt 3-1 i kampen om tredje pladsen. Det er nu anden gang han har slået Morten i træk.

Sally besejrede den unge Mathilde Laursen 3-0 i semifinalen, uden de store slinger i valsen. I finalen mødte hun Cecilie Mayer, som der havde slået en godt spillede Sissel Trap med 3-1 i semien. Sally vandt finalen 3-0.

Kristian Frost, med en nylig PSA sejr i posen, viste ingen nåde ved denne turnering. Desværre blev finalen aldrig et flot og interessant opgør, som det plejer mellem ham og Møller. Frost slog desuden Wiegandt 3-0 i semifinalen uden megen besvær. Om tredjepladsen var den unge Laursen ovenpå hele tiden mod Wiegandt, som så ud til at være et stykke fra sit topniveau. Laursen holdte et højt tempo blandet med et præcist shortgame, som ikke gav Morten mange muligheder.

Caspar Grauballe slog holdkammeraten, Lau Kiehn, 3-1 i kampen om femte pladsen. Tidligere slog han sin anden holdkammerat, Rasmus Jessen, ligeledes med 3-1. Om syvende pladsen inkasserede Rasmus Jessen en 3-2 sejr, over Kristian DS som ser ud til at højne sit niveau fra turnering til turnering.

I herre A, løb den rutinerede Danny Knudsen med sejren over turneringsarrangøren Tobias Pørtner. Kampen endte 3-1 til Danny, som havde besejret Christian Steffensen og Ulrik Kristensen på vejen til finalen. Pørtner slog klubkammeraten, Sebastian Korsgaard, og Jacob Poulsby inden han stod i finalen. Den fremstormende Korsgaard tog tredjepladsen, da han overkom Ulrik Kristensen relativt sikkert, med 3-0 i sæt.

I herre B vandt den unge KSK spiller, Casper Kloster, over Anders Skajaa med 3-1.

Der var ca. 60 deltagende ved Squash Onlines turnering, hvilket er et rigtig pænt tal, taget de sidste sæsoners statistik i betragtning. Turneringen var som sagt, en kombination af en Grand Prix- og BCD-turnering, som der gjorde at ale niveauer var velkomne. Det tunge fodarbejde i forbindelse med afholdelsen af disse turneringer, ser ud til at bære frugt. Det arbejde som Kristian Frost og Tobias Pørtner lagde i denne weekend, affødede en velsmurt turnering med fede sponsorpræmier, giftbags, klasse squash og godt squashligt samvær. Og det er præcis denne spiral som vi håber squash Danmark får holdt kørende, så vores alle sammens turneringssquash kommer til at blomstre endnu mere.

Der blev også spillet fantastisk squash i andre rækker, men det kan i læse meget mere om HER.