Squash Online

Optakt til Junior Grand Prix i Kolding

March 11, 2016Elias Coyle

Så er de danske juniorer allerede tilbage på squashbanen efter German Junior open. I denne weekend er der nemlig Junior Grand Prix i Kolding. Der er nogle små ændringer i forhold til hvem der stiller op i de forskellige rækker.

I DU13 har Laura Lauridsen fra Thy fået lov til at deltage hos drengene. Joakim Jepsen og William Tranholm er de store favoritter i denne gruppe, men hvem af de to der vinder denne gang er svært at sige da, de hele tiden slår hinanden på kryds og tværs. Hvem der tager den sidste plads på podiet, bliver formentlig Laura eller Mads Pedersen.

I DU15 har de to PU15 spillere fået lov at deltage hos drengene, det drejer sig selvfølgelig om Klara Møller fra Thy og Sabine Petersen fra Herlev. Favoritten ved dette JGP er også den første seedede nemlig århusianeren Tobias Weel. Hvem der ender på podiet sammen med Tobias, er svært at sige, men enten bliver det pigerne, Marcus Jepsen eller Elias Coyle. Men en ting er sikkert og det er, der vil i hvert fald blive kæmpet om alle podie pladser.

U17-19 ved dette JGP er der ikke nok til en drenge og en pige gruppe, så der er kun en samlet u17/19 gruppe. I denne række er en vinder også svær at spå, men et godt bud på tre personer som muligvis kommer til at stå på podiet, kunne være: Den første seedede fra Herlev Mikkel Køningsfeldt og to Thy spillere, Sarah Lauridsen og Kasper Pedersen. Men intet er sikkert, alt kan ske.

Hvis du gerne vil se de danske juniorer præstere, foregår det hele på Koldings baner. Hvis du bare gerne vil følge med i resultaterne kan du gøre det HER.