Squash Online

SQO.dk Spilforslag: Finale ved Canary Wharf

March 11, 2016Rasmus Jessen

Kl. 19.30 i aften træder Mathieu Castagnet og Omar Mosaad ind på glasbanen, det er nemlig blevet finaletid ved Canary Wharf! Begge havde en hård semifinale kamp, men det må forventes, at den ene er mere træt end den anden.

Omar Mosaad mødte i går Borja Golan, som han fik besejret i en lang og sej kamp. “Den spanske tyr”, Borja, kom foran 2-0 i sæt, og formåede at presse egypteren helt til det yderste. Mosaad så dog en smule flad ud i kampen, og det må forventes, at han ikke kan være fysisk på toppen i dag.

Castagnet spillede en utrolig flot semifinale kamp mod Cameron Pilley, som virkelig fik sat franskmanden under et enormt pres. Men trods en hård kamp, så Castagnet på intet tidspunkt ud til at falde i tempo.

Oddsene på Bet365 ser således ud til dagens finale, dette er hvad de to spillere giver tilbage for en sejr:

Mathieu Castagnet 2.75 - Omar Mosaad 1.40

Spilforslag: Vi tror på en sejr til Mathieu Castagnet. Han er i en utrolig god fysisk form, og han brænder virkelig for at få denne turneringssejr i hus. Han har spillet rigtig godt på det sidste, men han har ikke vundet nogle turneringer af denne kaliber før. Omar Mosaad spiller ligeledes fantastisk, men han ser ud til at være mere udbrændt i slutningen af denne turnering end franskmanden. En sejr til Castagnet har også utrolig god value, da han giver hele 2.75 igen.

Kampen kan ses på Eurosport fra kl 19.30