Squash Online

SQO.dk spilforslag: Canary Wharf Semifinaler

March 10, 2016Rasmus Jessen

Mange squashentusiaster er draget mod London i denne uge. Den historiske turnering, Canary Wharf Squash Classic (70K), bliver nemlig spillet, og den er godt undervejs. Ja, vi er faktisk nået til semifinalerne i aften.

Canary Wharf er en meget populær turnering, både for spillerne og tilskuerne især. Det faktum at det afholdes i London gør selvfølgelig også lidt ekstra, men historisk har det været svært at få billetter til denne turnering, og stemning skulle altid være fantastisk. Herlev/Hjortens formand, Tanya Stenz, er taget hele vejen derover for at få set noget verdensklasse i hyggelige rammer.

Paul Coll? Superman? Youtube?

729.000. Det er så mange gange, at klippet med Paul Coll, der foretager et elegant ‘superman-dive, er blevet set på Facebook. Dét er altså imponerende! Squashvideoer kommer sjældent så langt ud, men denne video er også blevet delt mere end 7.000 gange, hvilket jeg er meget overbevist om er rekord i vores branche! Stærk tobak.

Paul Coll er en ‘up and coming’ spiller fra New Zealand, som har en helt fantastisk atletisk måde at spille squash på. Han ligger lige nu nr. 41 i verden, men det skal nok ændre sig til det bedre. Om han ikke bliver top-10 spiller, så kan det være at PSA kan bruge ham i marketingsafdelingen!

Nå, semifinaler!

Der er to fantastiske match-ups i aften, faktisk om ganske få timer. Kl. 19.30 spiller den førsteseedede Omar Mosaad mod den ottendeseedede Borja Golan. Denne spændende kamp bliver efterfulgt af noget der kunne ligne en regulær gyser. Mathieu Castagnet som er seedet nr. 3 møder en af danskernes favoritter Cameron Pilley, som er seedet nr. 6.

Mosaad vs. Borja Mosaad, aka. Thors hammer, har været ren verdensklasse denne sæson, og han bliver svær for “den spanske tyr” at slå. Men, men, men. Borja har også haft et vis momentum på det sidste, og især i denne turnering. Desuden havde Mosaad en langt hårdere kamp i går, hvor han besejrede Daryl Selby med 3-2 i sæt. Borja slog den lidt ustabile Fares Dessouki med 3-1 i sæt, hvor det kun var i få perioder af kampen, som så ud til at være fysisk hårde. Jeg vurderer at kampen er åben, men med egypteren som mindre favorit. Oddsene for en sejr er som følger (bet365):

(vinder) Omar Mosaad 1.20 - Borja Golan 4.33

Ekstra forslag: 3-1 til Mosaad (Dette bet kan først gennemføres, når kampen er startet)

Castagnet vs. Pilley Nu er jeg jo selv Pilley fan, men jeg kan se på statistikken, at han faktisk har tabt de sidste 3 gange de har spillet. Australieren har leveret nogle helt ekstraordinære resultater denne sæson, men derudover har han også haft en bundniveau, som jeg vil tro, har været lavere end franskmandens. I går slog Castagnet ‘kongen af Canary Wharf’, James Willstrop, som har vundet denne turnering hele 4 gange. Han slog ham 3-0 meget overbevisende, nærmest helt overlegent, og det er netop gårsdagens præstation, der gør, at jeg tror Franskmanden har en marginal større chance for at vinde. Procentmæssigt vil jeg meget nøjagtigt vurdere at det hedder 51/49 i fransk favør. Oddsene ser således ud for en sejr (Bet365).

(vinder) Mathieu Castagnet 1.57 - Cameron Pilley 2.25

Ekstra forslag: 3-2 til Castagnet (Dette bet kan først gennemføres, når kampen er startet)

Man kan kombinere disse to spil, hvis man, ligesom mig, tror på at Mosaad og Castagnet vil vinde, så vil oddset sammenlagt være på 1.88. Men jeg synes ikke, at det bet har særlig god value, da begge kampe kommer til at blive forholdsvist tætte. For at få bedre value ud af sine bets, så ville jeg personligt oddse på kampenes sætscore. Et fif kunne være, at oddse på to forskellige udfald af sætscoren, så er man dækket okay ind, samtidig med at man ofte får pengene flere gange igen.

Kampene kan ses på Eurosport Player fra kl 19.30!