Squash Online

Optakt til DM finalerne

April 13, 2014Rasmus Jessen

Kristian Frost vs. Rasmus Møller:

Begge spillere så stærke ud i deres semifinaler. Frost fik dog et sæt mere i benene efter han vandt over Caspar Grauballe med 3-1 i sæt. Rasmus vandt som sagt 3-0 over Morten Wiegandt.

Det ligner dog stadig Frost har fordelen på sin side, da han har vist en stabil formkurve sæsonen igennem, og Møller har grundet omvæltninger i hans dagligdag, ikke været ligeså meget på banen, som de forrige sæsoner. Det bliver spænende om Rasmus kan formå og presse Frost, eller om der er kommet et for stort spring mellem deres niveuer. Når dette er taget i betragtning, så skal man ikke undervurdere alle de andre faktorer der spille sig ind ved en DM finale, alt kan ske. Frost tabte sidste år som favorit, og Møller har i år intet pres på sine skuldre, hvilket også kan have noget at sige.

Finalen går løs kl 13:15, og vi dækker den på SQO.dks facebook-side “live as possible”. Så følg med, og se hvem der bliver danmarksmester 2014.

Line Hansen vs. Sally Skaarenborg:

Line går på banen med massere af selvtillid, og en masse tidligere danmarksmesterskaber i tasken. Hun har stået der så mange gange før, og ved hvad der skal til. Sally har dog udtalt til et interview med SQO.dk, at hun er i bedre form end nogensinde, og at hun vil give alt hvad hun overhovedet har at byde på, for endelig at kunne vriste pokalen ud at hænderne på Line Hansen, som har slået hende en del år i træk i samme finale.

Finalen bliver spillet 12:30, og dækkes også “live as possible”.