Squash Online

Optakt til 4. runde i kvindernes Elitedivision

November 29, 2013Tobias Pørtner

To kampe mellem rækkens nr. 2-5 er i vente i denne holdrunde, når Odense SMK tager i mod Sport92, og Kolding skal forsøge igen at besejre Herlev. Specielt den første kamp bliver rigtig spændende at følge, da Sport92 med en sejr kan rykke endegyldigt væk fra bundplaceringerne.

Odense SMK vs. Sport92

1. singler: Line Sjodsholm - Millie Søndergaard
2. singler: Louise Jørgensen - Trine Engelund
3. singler: Malene Christiansen - Amalie Bornæs

Udeholdet ligner store favoritter i dette opgør, hvor deres homogene trup igen skal kæmpe for vigtige point i bestræbelserne på at ende i slutspillet. Både Millie Søndergaard og Trine Engelund viste godt spil og god form i sidste runde, hvor de sikrede deres hold fire point - bl.a. ved at besejre Herlevs Tanya Stenz. Også denne gang forventes de to at sejre for Sport92, og da Amalie Bornæs også umiddelbart er favorit i hendes opgør, kunne det godt ligne rent bord til uldjyderne.

OSMK har endnu ikke hentet én eneste sejr i denne sæsons Elitedivision, og der er heller ikke meget der peger i retningen af, at de kommer på tavlen i denne omgang. Hvis der skal point på kontoen, så kunne de evt. komme fra Line Sjodsholm, der før har vist, at hun på dagen kan drille mange. En anden mulighed kunne være i kampen mellem Louise Jørgensen og Bornæs.

SQO.dk byder på resultatet 0-6 til Sport92, der via en sådan sejr næsten er så godt som sikre på en placering i top4.

Kolding vs. Herlev

1. singler: Sally Skaarenborg - Tanya Stenz
2. singler: Mathilde Lauridsen - Rikke Holm
3. singler: Christine Christoffersen - Malene My Christensen

Sidst de to hold mødtes, var i en højdramatisk semifinalekamp, ved slutspillet i Herning. Ved denne lejlighed vandt Kolding noget sensationelt - bl.a. via en sejr til kometen Mathilde Lauridsen, der besejrede den tidligere landsholdsspiller Julie Dorn. Koldings styrke er stadig den samme, men som nævnt mange gange før, så er der sket store ændringer i Herlev, hvor både Bine Lind og Julie Dorn ikke figurerer på holdkortet.

Netop den store udskiftning i Herlev betyder, at styrkeforholdet er blevet skubbet betragteligt: Før var holdene helt lige, nu er Kolding et markant stærkere mandskab. Sally Skaarenborg og Mathilde Lauridsen vil gøre kort proces i deres kampe, hvilket vil sikre jyderne en 4-0 føring. Spørgsmålet er så om Christine Christoffersen ligeledes kan følge op med to sejre, når hun skal møde Rikke Holm og Malene My. Kampene mod Christoffersen er Herlev eneste mulighed for point, men Kolding-spilleren viste ved seneste JGP i Skovbakken, at hun ikke er dårligt spillede for tiden.

SQO.dk byder på resultatet 6-0 til Kolding, hvilket isolerer Herlev i bunden af rækken sammen med OSMK.

Begge kampe spilles lørdag kl. 11.00.