Squash Online

Begge Kolding-hold storsejrer mod Herlev

December 01, 2013Martin Laursen

Koldings damer vandt en forventet storsejr mod Herlevs damer med hele 6-0. Mere overraskende var det dog, at hjemmeholdets herrer kun tabte én kamp i deres 7-1 sejr mod et Herlev-hold uden skadede Caspar Grauballe.

Sally Skaarenborg og Mathilde Lauridsen havde som forventet ingen problemer med at vinde hver deres to kampe med 3-0. Om det skulle blive 4-2, 6-0 eller der imellem hvilede på Christine Christoffersens skuldre, som for alvor er ved at komme i gang efter en længere skadesperiode. Hun så ud til at være godt på vej, da hun slog Malene Christensen med 3-1 og Rikke Petersen med 3-2.

Det startede godt ud for hjemmeholdet hos herrerne, da Rasmus Nielsen og Francesco Busi nogenlunde samtidigt vandt første sæt med henholdsvis 11/1 mod Rasmus Petersen og 11/2 mod Lau Kiehn. Der var ingen slinger i valsen hos Koldings to øverste singler, som også overlegent vandt andet kryds.

Der var mere kamp på de nederste singler. Thomas Pilak vandt nemt over Martin Laursen, mens Thomas Laursen slog den nybagte verdensmester i racquetlon Jesper Ratzer i 3 sæt. Ratzer spillede godt med i de to første sæt, men blev hægtet helt af i 3., hvor han også pådrog sig en forstrækning i baglåret. I andet kryds på de nederste singler formåede halvsyge Martin at slå halvskadede Ratzer uden besvær. Pilak og Thomas udkæmpede holdkampens eneste rigtigt tætte opgør. Pilak kom på 1-0 i sæt, men Thomas kæmpede sig op på 2-1 for blot at kunne se Pilak udligne til 2-2. I 5. sæt fulgtes de to spillere ad og leverede rigtig god og seværdig squash. Thomas spillede sig til 2 matchbolde og formåede at udnytte den sidste, da Pilak skød et nick-forsøg i tinnet. En stor skalp for den unge Kolding-spiller.