Squash Online

Birkerød trækker fra i toppen

December 01, 2013Kristian Frost

Birkerøds herrehold holdt vandt i går 7-1 over Skovbakken. Forud for kampen havde SQO.dk ligeledes spået en storsejr til Birkerød. Dagens overraskelse kom fra Gustav Hansen.

Kristian Frost og Morten W. Sørensen bragt hurtigt Birkerød foran 2-0. Tobias Pørtner viste dog gode takter, da han kom foran 9-6 i første sæt mod Frost, men derfra var der udsolgt for århusianeren. I det nederste kryds var der hård kamp om pointene. De unge århusianere leverede en rigtige mandindsats. Emil Grooss tog et sæt fra Michael Frilund, men måtte se sig slået 3-1. Sebastian Korsgaard var ude i en drabelig dyst i mod Gustav Hansen og vandt 3-2 efter 5 rigtig hårde sæt. Korsgaard var bare mest kølig i den afgørende situationer i femte sæt, hvilket gjorde at kampen tippede til Skovbakkens fordel.

I andet kryds var der en smule mere spænding på de øverste singler. Pørtner gav W. Sørensen kamp til stregen, men det var den mere rutinerede sjællænder der løb med sejren 3-1. Frost slog Kasper Svith 3-0. Det lignede nu for alvor en storsejr til Birkerød, da Frilund slog Korsgaard uden problemer. På den anden bane var det Gross overfor de ældre kræfter i form af Hansen. Der var ikke meget der skilte de to spillere. Hansen viste et større overblik til sidst i kampen og vandt 3-2, hvilket må betegnes som dagens overraskelse.