Squash Online

Optakt til 4. runde i herrernes Elitedivision

November 29, 2013Tobias Pørtner

I 4. spillerunde skal sidste års guldvindere fra Birkerød forsøge at udbygge deres forspring i toppen af rækken, når de får besøg at aarhusianske Skovbakken, der sidste år end ikke kvalificerede sig til slutspillet. I Kolding tager hjemmeholdet i mod Herlev, i det der ligner et noget mere jævnbyrdigt opgør. Caspar Grauballe forventes stadig at være ude grundet en skade, men Jesper Ratzer er trådt til som en fuldgyldig erstatning, der indtil videre har vundet samtlige sine fire kampe i Elitedivisionen.

Birkerød vs. Skovbakken

1. singler: Kristian Frost - Tobias Pørtner
2. singler: Morten W. Sørensen - Kasper Svith
3. singler: Michael Frilund - Emil Grooss
4. singler: Gustav Hansen - Sebastian Korsgaard

Der ligger ikke umiddelbart meget spænding og venter i Birkerød, når topholdet tager imod de unge drenge fra Skovbakken. I de første to runder har Skovbakken stillet med en tysk 1’er, men da holdet er rent dansk i denne runde, forsvinder den sidste flig af tvivl i forhold til den samlede holdkamps udfald: Birkerød vinder denne kamp.

Hvor stor sejren bliver, kan der dog godt komme lidt spænding omkring, da hjemmeholdets Gustav Hansen bør være til at tale med for udeholdets Emil Grooss og Sebastian Korsgaard. Umiddelbart ligner de to unge drenge favoritter mod Hansen, men måske er det hele ikke så lige til alligevel? I holdkampen mod OSMK viste pokerspilleren nemlig, at hans squashniveau slet ikke er så skidt igen. Han pressede således både Michael Hansen og Mikkel Korsbjerg til den bitre ende, men måtte dog se sig besejret i fem sæt i begge kampe.

Birkerøds tre øverste singler ligner derimod alt for stærk modstand for Skovbakkens ditto, hvorfor seks point bør være så godt som selvskrevne for hjemmeholdet.

SQO.dk byder på resultatet 6-2 til Birkerød, hvor udeholdets to point kommer via sejre over Gustav Hansen.

Kolding vs. Herlev

1. singler: Rasmus M. Nielsen - Rasmus Jessen
2. singler: Francesco Busi - Lau Kiehn
3. singler: Martin Laursen - Thomas Pilak
4. singler: Thomas Laursen - Jesper Ratzer

I Kolding ligner hjemmeholdet, mod sædvanen, favoritter i et opgør mod Herlev. Dette skyldes udelukkende det forventede fravær af Caspar Grauballe (dette er dog ikke endeligt bekræftet). Netop Grauballes fravær gør, at Rasmus Jessen og Lau Kiehn igen danner den øverste konstellation, og i kampene mod Rasmus Nielsen og Francesco Busi, vil de få deres sag for. Den kamp der umiddelbart ser mest spændende ud, er opgøret efter krydset mellem Francesco Busi og Rasmus Jessen. Busi er før kommet i problemer i anden kamp, så hvis Kiehn kan presse italieneren i første kamp, ligner det et åbent opgør.

På det nederste kryds ser det anderledes spændende ud. Hjemmeholdets brødrepar kommer på hårdt arbejde mod Thomas Pilak og racketlon-spilleren Jesper Ratzer, der i sidste weekend sikrede sig verdensmesterskabet i den alsidige ketchersportsgren. Ratzer er ubesejret i Elitedivisionen i år, men skal hæve sit niveau endnu et hak, hvis han skal besejre de to Laursen-drenge. Pilak forventes at sikre to sejre via sin rutine og tekniske formåen.

SQO.dk byder på resultatet 5-3 til Kolding, hvor Herlev sikrer et enkelt point i øverste kryds, og krydrer dette med to Pilak-sejre.

Begge holdkampe spilles lørdag kl. 11.00.