Squash Online

OPTAKT: Sæsonens 2. Senior Grand Prix afholdes i City Squash i Weekenden (17-18 okt)

October 15, 2014Mads Jepsen

I weekenden afholdes det andet Grand Prix i denne sæson. For første gang åbner City Squash dørene og lægger baner til et større stævne. Der er gjort meget ud af planlægning og gratis fællesspisning lørdag aften, og det bliver derfor spændende at følge hvordan turneringen forløber.

I den stærkeste herrerække mangler den forsvarende danske mester Kristian Frost, hvilket overlader favoritrollen til Rasmus Nielsen, Caspar Grauballe og Morten Sørensen. Rasmus Jessen som ved sidste Grand Prix i Kolding viste, at han stadig er landsholdspladsen værdig, stiller også op og indtager 3-4 seedningen. I det nederste seedningslag finder vi Thomas Laursen, Lau Kiehn, Mikkel Pedersen og Thomas Pilak og der er dermed lagt op til en masse spændende kampe. I top3 bliver det meget tæt og i kampen om 4 pladsen ligeledes spændende om nogle af de laverede seedede kan udfordre Rasmus Jessen på hans landsholdsplads som har været hans i nu godt et halvt år.
SQO.DK vover pelsen og forudser en turneringssejr til Caspar Grauballe efter en tæt finale.

I damerækken stiller Danmarks dronning No1 Line Hansen op som storfavorit. Selv om 1seedede Sally Skaarenborg også stiller op, så ser SQO.DK en klar favoritsejr til Line Hansen.

Der er 77 tilmeldte til stævnet og de vil afvikle alle deres kampe fra fredag aften til lørdag aften i den kommende weekend, så er du i nærheden af København så kig forbi City Squash ved Kløvermarken på Amager.