Squash Online

Grand Prix i City Squash: Fredag

October 17, 2014Rasmus Jessen

Centeret på Amager var fyldt til randen med mennesker. Hele 75 spillere var mødt op til årets andet Senior Grand Prix. De mange spillere og tilskuere der mødte op var med til at skabe en fantastisk stemning, som vi har savnet til de her turneringer.

Favoritterne gik sikkert videre

Morten W slog Kristian DS med 3-0 i sæt, der var ingen slinger i valsen. Rasmus Møller Slog ligeledes Thomas Pilak 3-0. Lau Kiehn viste topform ved at slå Thomas Laursen 3-1, i en kamp med højt tempo. Sidste kamp på aftenen var Mikkel Pedersen mod Rasmus Jessen, hvor Mikkel løb med en 3-2 sejr.

I dame mester gik de to topseedede, Sally Skaarenborg og Line Hansen også komfortabelt videre. Cecilie Mayer og Sissel Trap spillede sig også videre med et par 3-0 sejre.

I herre A slog Martin Laursen Jakob Poulsby 3-0. Sebastian Korsgaard formåede at slå Gustav Hansen 3-1, og samtidig tildele ham et flækket åjenbryn, som han måtte ud og få syret sammen efter kampen. Jesper Ratzer slog Anders Skajaa 3-0 og ligeledes slog Christian Steffensen, Theis Houlberg.

Semifinaler Herre Mester:

Morten W - Lau Kiehn
Mikkel Pedersen - Rasmus Møller

Semifinaler Dame Mester

Sally Skaarenborg - Sissel Trap
Line Hansen - Cecilie Mayer

Semifinaler Herre A

Jester Ratzer - Martin laursen
Sebastian Korsgaard - Christian Steffensen

Der er selvfølgelig en masse andre rækker med fantastiske spillere, resultaterne af disse kan du se på dette LINK.