Squash Online

Opsummering: Pioneer og Dutch

July 13, 2015Casper Kloster

Mens de fleste her hjemme, har fokus på den manglede sol og sommer. Har 6 af landets bedste juniorer, taget turen syd på, for at spille Pioneer og Dutch. Det er to af de største turneringer, i form af deltager antallet. Spiller var Tobias Weel og Julius Fuglsang som spillede Pioneer. Til Dutch spillede hele Lauridsen familien, i form af Mathilde, Sarah og det sidste nye skud på stammen Laura.

Tobias Weel spillede u15 ved pioneer, og var seedet 17. Det blev desværre kun til en enkelt sejr ved turneringen, som kom i hans fjerde spillede kamp. Han fik også en bye i 3 runde, hvilket gjorde han endte på en 54. Plads.

Julius Fuglsang var med i U17. Julius var useedet, og endte med at få en dårligere lodtrækning end først antaget. Hans modstander var seedet 17, men endte med at gå i finalen. Julius tabte desværre også anden kamp tæt i fire sæt mod en englænder.

I hans tredje kamp blev det også til en tæt kamp i fire sæt. Denne gang blev det dog til dansk sejr. Efter et enkelt nederlag, vandt han de sidste to kampe. Han sluttede dermed af som nummer 53.

Det blev derfor ikke til de helt høje placeringer til de to danskere, men det har været god erfaring de kan tage med til den nye sæson.

Weekenden efter stod den på turnering i Holland, hvor de fire piger fra Thy stillede op.

Den yngste der var med, var Laura lauridsen. Hun var seedet 5/8 i U13. Hun fik desværre ikke den start på turneringen, som hun havde håbet på. Det blev til to nederlag i de to første kampe. Hun kom dog godt igen, og vandt de sidste to, og sluttede nummer 13.

I PU15 havde vi Klara Kragh, som var den eneste der sluttede over sin seedning. Hun var seedet 9/12, og vandt den første som forventet. I hendes anden kamp kom hun bagud 0-1, men så trak hendes modstander sig ved stilling 7-3 til Klara. Det betød hun var i top 8. Hun tabte desværre de næste to, og skulle spille 7/8. Her fik hun en walkover, og endte derfor nr.7.

I U17 var Sarah Lauridsen første seedet, men det blev desværre ikke til en top placeringen. Efter to sejre i de to første kampe, mødte hun en egypter der viste sig at være for god. Hun tog dog god revanche ved at vinde de sidste to kampe og sluttede på en 5. Plads.

I U19 var Mathilde Lauridsen ¾ seedet. Hun mødte en god englænder i kvarten, og måtte se sig slået. Kampen efter mødte hun Laura Gamblin, som hun slog så sent som ved U19 EM for hold. Denne gang måtte hun desværre se sig slået 11-9 i femte. I kampen om 7/8 vandt hun sikkert 3-0.

Det var altså ikke den optimale turneringen, set med danske briller. Der er stadig lang tid til sæson start, så de kan få rettet op på det der ikke fungerede i weekenden.