Squash Online

Nyt fra DSqF

December 28, 2015Tobias Pørtner

Året lakker så småt mod enden - også for DSqF, der har udsendt deres sidste nyhedsbrev og gjort status på de seneste 12 måneder, der bl.a. har ført en udskiftning på formands- og landstrænerposten med sig, samt en ny hjemmeside.

I nyhedsbrevet kan du bl.a. læse den nye bestyrelsesformand Kenneth Plummers pulsmåling på dansk squash. Her påpeger han en lang række udfordringer for squash i Danmark:

Der er for få børn og unge, som får øjnene op for hvor fantastisk en sport squash er. Eliten er for smal til at vi kan gøre os stærkere gældende internationalt. Økonomien er for svag til at vi kan udvikle dansk squash som vi så brændende ønsker. Vi er for dårlige til at hente alle de der spiller squash uorganiseret i fitness centre og på offentlige baner ind i klubberne. Og vi udnytter givetvis ikke alle de støttemuligheder, der eksisterer i DIF og offentlig regi.

Kenneth Plummer, bestyrelsesformand DSqF

I nyhedsbrevet kan du også læse et status fra David McAlpine, der nu har fungeret som landstræner i godt et halvt år - et status med en noget mere positiv klang end bestyrelsesformandens, hvor han bl.a. fremhæver Skovbakkens holdånd, det sociale sammenhold blandt juniorerne, samt en række sportsligt gode resultater.

Du kan læse hele nyhedsbrevet på forbundets nye hjemmeside: dansksquash.dk