Squash Online

Mathilde Lauridsen stråler ved medaljefattigt Nordic Junior Open

October 14, 2015Elias Coyle

Så er alle de danske spillere vendt hjem fra Nordic Junior Open der blev afholdt i Malmø. Det blev ikke til mange podiepladser for de danske spillere. Det blev dog til en podieplads og det må også siges at være den bedste podieplads. Den gik til pu-19 spilleren fra Thy nemlig Mathilde Lauridsen

I DU19 havde tre danske drenge tilmeldt sig. Både Magnus Laursen og Theis Houlberg nåede til kvartfinalen. Begge spillere skulle møde de topseedede i den pulje. Magnus og Theis måtte desværre se sig slået i kvartfinalen. Magnus og Theis skulle mødes om placeringerne 7-8. Magnus kom godt fra start og vandt første sæt 11-3. Magnus blev ved med at holde Theis under pres, og vandt de to efterfølgende sæt ret sikkert.

PU19: Storfavoritten Mathilde Lauridsen var den eneste dansker de stillede op. Mathilde fik en bye i første kamp. i Mathildes anden kamp skulle hun møde den 5/8 seedede, det var intet problem, den vandt mathilde ret sikkert. I Mathildes tredje kamp som var semifinalen, skulle hun møde endnu en 5/8 seedet. Første sæt vandt Mathilde 11-7, andet sæt blev ret langtrukken som dog dog endte 15-13 til hendes modstander. De to efterfølgende sæt lukkede Mathilde.

Mathilde spillede finale mod den 3/4 seedede fra Wales. Mathilde vandt første sæt ret stort, andet sæt kommer hendes modstader dog tilbage, og vinder ret stort, på det tidspunkt af kampen kunne den gå begge veje. Mathilde tog tredje sæt, dog ikke med meget. Fjerde sæt kommer Mathilde foran med 10-9 matchbold, men den lukker hun ikke kampen på, Mathilde lukker kampen 12-10 i et meget spændende fjerde sæt.

I PU17 var der en dansker med og det var Sarah Lauridsen. Sarah tabte desværre sin første kamp i en meget tæt fem-sætter. Sarah skulle derefter spille om pladserne 9-16. Der havde Sarah ikke nogle problemer, og hun vandt resten af sine kampe. Sarah endte derfor på en niende plads.

I DU17 stillede tre danskere op, Mikkel Kønigsfeldt, Julius Fuglsang og Sebastian Pedersen. Ingen af de danske drenge gik videre til hoverunden. Om pladserne 17-24 skulle Julius og Sebastian mødes. Både Julius og Sebastian spillede godt, første sæt lukkede Julius i en tiebreak. Sebastian gjorde alt hvad han kunne og tog andet sæt 11-7. De to efterfølgende sæt tog Julius, dog meget tæt. I denne række endte de danske drenge alle på en ret skuffende placering.

I PU15 stillede Sabine Petersen og Klara Møller op. Både Sabine og Klara vandt deres første kampe og skulle derfor spille i den bedre halvdel. De to danske piger skulle møde de top seedede i deres pulje, begge to tabte deres anden kamp. Sabine endte på en flot niende plads med kamp til stregen. Klara endte på en 11. plads.

I DU13 deltog den danske U11 spiller Joakim Jepsen også. Grunden til U11 spilleren deltog var, at Joakim gerne ville have flere kampe. Ud over Joakim deltog William Tranholm og Jonas Korsgaard også. Den unge U11 spiller Joakim og Jonas tabte begge deres første kampe og skulle derfor spille om pladserne 17-32. Joakim endte på en 17 plads og Jonas endte på en 22 plads. William gik dog videre i første runde og skulle derfor spille om placeringerne 1-16. Det endte med en flot 12 plads til William.

I DU11 var der en dansk spiller, der drog til Malmø, for at gøre hvad han kunne. Det var den unge, talentfulde Joakim Jepsen fra Birkerød. Joakim gjorde alt hvad han kunne for at spille sig i toppen, men det var han ikke den eneste der ville. Joakim spillede godt hele turneringen og endte på en flot femte plads.