Squash Online

Magnus, Caroline og Mathilde ude - Sarah i semifinalen

July 13, 2013Martin Laursen

I PU15 er Sarah Lauridsen efter turneringens anden dag den eneste dansker tilbage i hovedturneringen. Hun var på forhånd lidt usikker på sin kvartfinale, hvor hun skulle møde en rigtig god inder, hun havde set spille før. Sarah kom dog rigtig godt fra start med et overlegent vundet første sæt og dominerede sin modstander i grundspillet. Selvom modstanderen fik udlignet til 1-1 i sæt, hev danskeren kampen hjem relativt sikkert. I samme runde blev Caroline Christiansen, et andet af Danmarks medaljehåb, slået ud. Caroline var nede 1-2 i sæt og 5-10 i 4. sæt, inden hun lavede et fantastisk come back og vandt sættet 12-10. Desværre havde Caroline ikke heldet med sig i 5. sæt og måtte trods alt se sig slået.

Magnus Laursen blev slået ud af turneringen for DU15 allerede i 3. runde af en amerikaner. Magnus kom rigtig dårligt fra start og blev ikke ligefrem hjulpet af dommeren. Jeg vil ikke sige, han holdt med amerikaneren - blot at han dømte elendigt, og at dommene tilfældigvis gik amerikanerens vej hver gang. Det skal siges, at han var under hårdt pres, og man fik helt ondt af ham, som han sad der storsvedende på bænken (næsten lige så meget som spillerne til sammen) og rystede posen med dommene ved hver kendelse. Magnus tabte kampen på en no let i 5. sæt (men den var faktisk ok).

Mathilde Lauridsen og Christine Christoffersen mødtes i et danskeropgør i 2. runde af turneringen. Det blev Mathilde, som bragte sig videre i turneringen med en 3-1 sejr, men begge danskere blev slået i følgende runde - Christine af en amerikaner og Mathilde af en meget velspillende egypter, som ikke gav hende nogen chance.

Hos drengene har Thomas Laursen og Christian Steffensen vundet begge deres kampe efter 1. runde nederlaget i DU19. Emil Vogt vandt dagens første kamp, men blev slået af en inder i dagens sidste kampe. Inderen havde tabt sin første runde på en sæt straf, fordi han havde pløkket sin modstander lige i ryggen med vilje, så samtidig med hans niveau måske var til at have vundet den første runde, var han ikke den mest behagelige fyr at gå på banen med for Emil. Det blev til et 0-3 nederlag. Jens Christian Wegeberg tabte sine 2 kampe - den første til en overlegen tysker og den anden efter at have været foran kæmpe stort i 4. sæt og nede 1-2 i sæt. Jens Christian kom dog ind i en stime på 7-8 bolde, hvor absolut intet lykkedes og vandt ikke flere points i kampen.

Jakob Jensen har vundet samtlige sine kampe efter kval-nederlaget i DU15 og Casper Kloster kæmper videre i DU17, hvor han havde 3 kampe i går. Det blev til et nederlag til en meget velspillende finne i dagens første kamp. Casper formåede derefter at vinde sin midterste kamp, men måtte se sig slået ud på aftenen og går sandsynligvis i seng med nogle ret ømme ben.