Squash Online

Sarah er finaleklar

July 13, 2013Martin Laursen

Sarah Lauridsen udryddede i dag sin schweiziske modstander med 11-3 11-7 11-6 og er dermed finaleklar. Her møder hun den indiske 5/8.-seedede Akanksha Salunkhe. En dansk sejr er bestemt en mulighed, hvis Sarah spiller op til sit bedste, hvilket hun har gjort indtil videre.

De medrejsende danske tilskuere og coaches blev i dag udsat for nogle rigtig spændende kampe. Specielt tre 5-sættere var neglebidende tætte.

Thomas Laursen skulle i dag spille mod Alex Noakes fra England. Efter de første par bolde var blevet afviklet på omkring 5 min, stod det klart, at det ville blive en lang kamp. Thomas havde i forvejen to 5-sæts-kampe i benene, så det var ikke den bedste udvikling for danskeren, da Noakes tog første sæt 11-9 med et bagvægsnick. Thomas kom dog godt igen og udlignede til 1-1, men kom hurtigt bagud 1-2 efter en dårlig start på 3. sæt. Det 4. sæt gik dog nemt til danskeren, og da Noakes efter 3 matchbolde til Thomas skød bolden ud i sig selv til en stroke var 11-9 i 5. sæt en realitet.

Næste maraton-mand på banen var Jens Christian Wegeberg. Han var oppe mod walisiske Daniel Cope, som er kendt af danskerne for sit lilla hår. Jens Christian kom bagud 1-2 efter tre ekstremt tætte sæt, men fik derefter overtaget i kampen og lukkede den med 11-4 og 11-6 i de sidste sæt.

Christine Christoffersen tabte en ekstremt tæt kamp mod ¾.-seedede Lowri Roberts med 10-12 i 5. sæt efter at have haft en matchbold. Christine kom bagud med 0-2 i sæt, men kæmpede sig flot tilbage og fik udlignet. Desværre havde hun ikke marginalerne på sin side i sidste sæt, der lige så godt kunne være gået til danskerens side.

Følg med i morgen aften, når der bliver opdateret på alle danskernes slutplacering og ikke mindst hvordan Sarah klarer sig i finalen.