Squash Online

Line Hansen vinder EM sølv

June 02, 2015Casper Kloster

Line Hansen deltog i weekenden, i det individuelle Europa mesterskab. Hun var seedet 2, så der var lagt op til en weekend med metal.

På grund af hendes høje seedning, og kun 25 deltagere, havde hun en bye i første runde. Hendes første kamp på banen, blev en hurtig en af slagsen. Line vandt sikkert 3-0.

Herefter var alle hendes modstandere fra Frankrig. Hendes næste kamp i tredje runde, blev ikke meget hårde end den første. Hun sikrede sig igen en sikker 3-0 sejr.

Nu var det tid til semi-finale. Hendes modstander var Corline Aumard. Denne kamp skulle vise sig, at blive lidt at en marathon kamp. Line kom skidt fra start, ved at tabe første sæt, med 11-8. Andet sæt blev endnu tættere, men faldt ud til Lines fordel med cifrene 11-9. De tog efterfølgende sæt, blev lige så tætte som de to forgående. Line trak dog det længste strå i fjerde sæt, med 12-10, efter hele 56 minutters spil.

I finalen ventede den forventede finale modstander, Camille Serme. I første sæt fulgtes de to spillere godt ad, men blev desværre vundet 12-10 af Camille. Herfra så hun sig ikke tilbage, og kunne kalde sig Europa Mester 2015 efter sæt score på 11-6 i både andet og tredje. Line måtte derfor nøjes med en sølvmedalje, men levere stadig et flot og solidt resultat.