Squash Online

Karsten Fuglsang: "Vi vil gerne holde en turnering igen"

May 30, 2015Kasper Pedersen

Herning Squashklubs formand Karsten Fuglsang har nu haft nogle uger til at fundere over EMs forløbet. SQO.dk fangede ham til snak om turneringsforløb og fremtidsudsigterne til måske en lignende turnering senere.

“Du har nu fået EM lidt på afstand, og oprydningen derfra er sandsynligvis for længst overstået. Hvilken følelse er det du sidder med i kroppen, når du tænker tilbage på EM?”

Følelsen efter EM består af en blanding af flere ting. Dels tilfredshed med at arrangementet forløb så godt, og dels lidt stolthed over at økonomien også ser positiv ud. Samtidig er der også taknemlighed og ydmyghed for at få lov til at huse et arrangement som dette. Det er jo ikk hverdagskost at afholde et EM i DK.

“Flere meget prominente squashfolk har været ude og rose jeres event til skyerne. Hvad synes du selv klappede allerbedst ved jeres turnering?”

Det bedste ved turneringen var helt klart glasbane-set-up med gode tilskuerfaciliteter og VIP-faciliteter og at den lå så tæt ved de andre baner. Det gav en god sammenhæng som venue.

Desuden at kampforløbet gik så godt, her må jeg viderebringe en tak til Thomas Troedson fra ESF der styrede turneringen til perfection!!

“Du har lige nævnt jeres bedste punkt ved turneringen, så hvad med det dårligste? Hvilket område haltede i mest på, er der noget i kunne have gjort bedre?”
Det dårligste - uha den er svær selvom jeg gerne vil være kritisk. Men problemer med tinnet på glasbanen den første dag var kritisabelt. Var ikke stolt ved situationen da jeg midt under kampen mellem England og Wales skulle ind at tape tinnet op for 3 gang.

“Lige til sidst: Hvis nu du får tilbuddet igen engang, vil du så holde en lignende turnering igen?”

Vi vil gerne af holde en turnering igen, hvilken og hvordan må tiden vise, men vi har da fået en værdifuld erfaring nu som vi kan drage nytte af i fremtiden. Så hvis der er eninghed i bestyrelsen og der er nogen oplagte turneringsemner så tager vi det gerne op!

Faktum må være, at EM i Danmark har været en succes, og en gentagelse nok ville gøre danskerne glade. SQO.dk kan kun rose Karsten for hans kæmpe arbejde med turneringen.