Squash Online

Line åbner sæsonen med 14. turneringssejr på WSA-touren

August 04, 2014Tobias Pørtner

Sommerferien er ved at være ovre for de fleste - også for Line Hansen, der i weekenden åbnede den nye sæson i Wales. Og starten blev lige som håbet: Line strøg som 1. seedet til tops ved Colwyn Classic $10K, hvor hun besejrede den lille englænder Emily Whitlock i finalen.

På sin vej til finalen havde Line Hansen været særdeles suveræn, da hun havde vundet alle sine indledende kampe uden sættab. I semifinalen besejrede hun bl.a. sin 3. seedede irske veninde Aisling Blake.

Finalen blev spillet med fuld skrald fra starten og var en tæt affære mellem Line og engelske Emily Whitlock. Efter at have taget et sæt hver, kom Birkerød-spilleren bagud med 0-4 i tredje sæt, og presset var nu maksimalt på den danske favorit.
Line formåede dog at foretage de rigtige taktiske tiltag, da hun hævede tempoet og begyndte at tage bolden tidligere, hvilket stressede den yngre modstander. Spændingen forsvandt så småt ud af kampen herefter i takt med at Lines dominans tog til, og sejren endte med at være nogenlunde komfortabel via cifrene 7-11, 11-7, 11-8, 11-5.

Sejren var Lines 14. på WSA-touren og hun kick-starter således den nye sæson på bedst mulig vis. Pt. er Line rangeret som nr. 24.