Squash Online

KSK på jagt efter slutspilsplads

November 12, 2010Kristian Frost

Endnu en gang blev der taget hul på elitedivisionen før weekenden nærmede sig. Team Århus og Kolding var blevet enige om at flytte kampen til onsdag aften. Kampen endte 4-4, hvilket meget vel kan afgøre om Kolding når slutspillet.

Kampene lørdag kan blive afgørende for om Herlev spiller sig i slutspillet og det samme gælder for KSK. Odense SC er helt sikre på at komme i slutspillet og det samme gælder Birkerød, hvis de forsætter med at stille op i stærkeste opstilling. Herlev og KSK kæmper dermed om vigtige point i København.

Birkerød - Herlev Kampen mellem Birkerød og Herlev ligner en sikker sejr til Birkerød, da de igen i denne runde stiller rigtig stærkt op. Herlev stiller op med de sædvanlige unge talenter i form af Caspar Grauballe, Thomas Pilak, Rasmus Petersen og Lau Kiehn. I sær Caspar kommer på en hård opgave i kampene mod henholdsvis Romain Tenant og Morten W. Sørensen - det skal blive spændende at se om Caspar har tænkt sig at spare på energien i første kamp og dermed give den fuld gas i anden kamp eller prøve at give Romain kamp til stregen.
På de lavere singler må Birkerød betegnes som at være en tand for stærke for Herlev, da Michael Frilund igen er tilbage på holdet efter en skade, og Mikkel Pedersen er blevet fløjet hjem fra London.

1. singler: Romain Tenant - Caspar Grauballe
2. singler: Morten W. Sørensen - Thomas Pilak
3. singler: Michael Frilund - Rasmus Petersen
4. singler: Mikkel Pedersen - Lau Kiehn

Hos damerne ligner det også en klar sejr til Birkerød. Turneringsudvalget godkendte i sidste måned at norske Lotte Eriksen måtte skifte klub fra Odense SC til Birkerød. Hun er dermed at finde på holdet i denne runde sammen med Cecilie Mayer og Sissel Trap. Herlev stiller op med Tanya Stenz, Karina Pilak og Christine Christoffersen. Dermed er der blevet plads til Christine på holdet og debutanten får en hård start i mod Lotte Eriksen og Sissel Trap.

KSK - Odense SC KSK tager på hjemmebane i mod fynboerne. KSK sikrede sig 5 meget vigtige point i Kolding sidste lørdag, men KSK har i denne runde valgt at stille utroligt stærkt op for at kunne sikre sig en plads i slutspillet. Holdet består af skotske Alan Clyne, Kristian Frost, Clinton Leeuw og Casper Harris. Rasmus Nielsen og Michael Hansen skal dermed op i mod Alan og Kristian, mens Clinton er at finde på en tredje single, hvilket må siges at være den stærkeste tredje single til dato i den danske elitedivision efter det nye system blev indført.
Specielt kampen mellem Alan Clyne og Rasmus Nielsen kan gå hen og blive en ren gyser. I andenrunde-kampene står Rasmus Nielsen overfor Kristian Frost, en gentagelse af dette års finale ved DM, mens Michael Hansen står overfor Alan Clyne.

På de lavere singler ser det på papiret ud til at blive en lige fordeling af pointene. Clinton Leeuw må betegnes som storfavorit i mod Kim Povlsen og Danny Knudsen, mens Casper Harris er underdog mod de to nævnte.

1. singler: Alan Clyne - Rasmus Nielsen
2. singler: Kristian Frost - Michael Hansen
3. singler: Clinton Leeuw - Kim Povlsen
4. singler: Casper Harris - Danny Knudsen

Hos damerne ligner det en OSC sejr. KSK benytter sig endnu en gang af hollandske Annelize Naudé. KSK stiller desuden op med Anna-Sophie Ørnfeldt og Katarina Holm, mens Odense stiller op med den danske mester Line Hansen, Lauren Selby og Marie-Louise Feddern. Specielt interessant bliver kampen mellem Annelize Naudé og Line Hansen. På WISPA-touren står det på nuværende tidspunkt 1-0 i kampe til dankeren, der også er rangeret 10 pladser over Annelize.

1. singler: Annelize Naudé - Line Hansen
2. singler: Anna-Sophie Ørnfeldt - Lauren Selby
3. singler: Katarina Holm - Marie-Louise Feddern

Der er dermed lagt op til to rigtig spændende kampe i København, hvor det skal blive spændende at se hvem der trækker fra i kampen om slutspilspladserne.