Squash Online

Kolding og Herlev vinder DM for juniorhold

June 17, 2012Martin Laursen

Det blev Kolding og Herlev, som i weekenden sikrede sig de første danmarksmesterskaber nogensinde for juniorhold i henholdsvis U17/19 og U13/15. Turneringen er et helt nyt initiativ fra Birkerød, hvor klubbernes hold, bestående af 1 pigesingle og 2 drengesingler, kæmper om danmarksmesterskabet.

I den ældste række var Kolding en klasse over de andre. Holdet bestående af to nykårede danmarksmestre, Line Falsig Berthou og Thomas Laursen, samt Martin Laursen afgav ikke et eneste sæt på vej mod sejren. Finaleopgøret mod Birkerød var dog ikke en ensidig affære. Specielt opgøret mellem Thomas og Christian Steffensen var en tæt og intens kamp, hvor koldingspilleren dog formåede at trække fra lige til sidst i alle 3 sæt. Line og Martin slog henholdsvis Caroline Christiansen og Emil Vogt. KSK med Niclas Dissing, Casper Kloster og Laura Wickman tog bronzemedaljerne.

U15-rækken var en pulje med 4 hold. Her vandt Rasmus Gyde, Martin Rask og Sabine Petersen fra Herlev guld foran sølvmedaljetagerne fra Birkerød, Cornelius Feldt, Julius Fuglsang og Sofie Mygland. Bronzemedaljerne gik til Jos Amstutz, Johan Wickman og Simone Dissing fra KSK.