Squash Online

København SK henter forstærkning i Birkerød

May 17, 2012Tobias Pørtner

Knap er dette års DM for hold afsluttet inden klubberne er begyndt at planlægge den kommende sæson. Første bevis på dette kom igår, da dette års nr. 4 fra herrernes Elitedivision, København SK, har hentet 26-årige Mikkel Pedersen i Birkerød. Dermed siger Mikkel Pedersen farvel til den klub han har repræsenteret i to år med meget forskelligt udbytte; i første sæson var han således med til at sikre guldet, mens Birkerød i denne sæson højst overraskende end ikke kvalificerede sig til slutspillet.

Jeg har været glad for at være i Birkerød, og min beslutning er ikke et fravalg af Birkerød, men et tilvalg af KSK. Jeg har stadig ambitioner som squashspiller, og KSK tilbyder træningsfaciliteter- og rådgivning, som jeg anser for at være unikke i dansk squash. Med et fuldtidsarbejde at passe, er det vigtigt for mig, at udnytte min tid optimalt, og derfor er jeg meget, meget glad for aftalen med KSK - og jeg glæder mig enormt til at komme i gang med at arbejde med deres meget kompetente gruppe af trænere.Mikkel Pedersen

Også i København er der stor glæde over aftalen med Mikkel Pedersen, der startede sin squashkarriere i den lille Herning-forstad Hammerum, hvor klubben Sport92 har til huse.

Det giver sig selv, at vi er glade for at få Mikkel til klubben. Han er selvfølgelig en forstærkning af holdet; men det er ikke derfor, vi gerne ville have ham hertil. Vi ville gerne have Mikkel, fordi hans tilgang til hele tiden at arbejde for at blive bedre, og optimere sig selv som squashspiller på alle punkter, er lige præcis det, vi gerne vil indpode i vores unge spillere. Mikkel kan - som Kristian Frost har gjort det i de to forgangne sæsoner, og i øget omfang vil gøre det i den kommende - bruges til at eksemplificere over for vores unge spillere, hvilken indstilling de skal have til deres træning. Mikkel og Kristian gør, at vi ikke behøver at forklare de ting - vi kan vise dem!Lars Peter Munch Larsen

København SK bliver intet mindre end Mikkel Pedersens fjerde klub i landets bedste række, da han tidligere har repræsenteret klubberne Åbyhøj, Odense SC og Birkerød.I de to sidste har han været med til at sikre en række danske mesterskaber, og på det individuelle plan fandt hans karriere den hidtidige kulmination i 2009, hvor han blev udtaget til det danske seniorlandshold.