Squash Online

Jens Christian misser sidste junior sejr

April 28, 2015Casper Kloster

I weekend var landet junior rejst til Struer/Thy for at spille JGP. Denne turnering er også den sidste inden sommerpausen, hvilket også adskiller sig fra de forgående sæsoner. Det er nemlig ikke afslutningen på sæsonen, da DM bruges til at afslutte sæsonen med. I år var DM i februar, og derfor startede den nye sæson, ved den forrige turnering i Herlev.

DU17/19 var stærkt besat, med Jens Christian som første seedet, efterfulgt af Casper Kloster, Theis Houlberg og Jacob Søndergård. Uden for top 8 havde vi Magnus Lauersen, som nok ville have været i top 4 hvis han havde spillet alle JGP’er.

Rækken var delt op i to puljer, hvor pulje 1 med Jens Christian i spidsen, gik helt som forventet. Jens var dermed klar til finale, og Jacob skulle spille ¾.

Pulje 2 var dog anderledes spændende. Første opgør der kunne blive tæt, var Magnus mod Casper. De spillede begge et meget dårligt første sæt, hvor magnus trak det længste strå med 12-10. Herefter fandt Magnus rytmen, og Casper kom aldrig rigtigt ind i kampen som endte 3-0. Magnus lignede en der var på vej i finalen, da han kom på 1-0 mod Theis også, men theis ville det dog anderles og vandt kampen 3-1. Theis kom da også rigtigt i gang, og vandt også over Casper 3-0. Alle tre spiller vandt 3-0 over Simon steenholdt.

Finalen stod dermed mellem Theis og Jens Christian. Jens har været alt dominerende hele sæsonen, og kun tabt en enkelt gang til Theis. Det lignede derfor også at Jens ville slutte sin junior karrier med en turneringssejr, da han bragte sig på 1-0 og 2-1. Theis som er en fighter kom dog tilbage i kampen og endte med at vinde 3-2.

Magnus vandt sikkert 3-0 og Jacob om 3. Pladsen.

PU17/19 var meget tyndt besat, og havde kun en mulig vinder i hjemmebane favoritten Sarah Lauridsen. Hun skulla da også spille finale søndag mod Bettina Mortensen, og fra Thy. Sarah havde styr på kampen, og vandt sikkert 3-0.

Siw Hansen vandt kampen om 3. Pladsen 3-1 over Mathilde Laursen.

DU15 så lidt anderledes ud, på den måde at første og anden seedet var på forhånd sikret en podieplads. De blev sat direkte ind i finale puljen. Kun Elias Coyle skulle spille en kval kamp for at komme med i puljen. Det gik som forventet, trods at seedningerne ikke helt sagde det samme. Tobias Weel var anden seedet, men har vundet de sidste par gange, så han var også favorit i weekenden. Rasmus Madsen er hans nærmeste konkurrent, som man kunne se i deres første opgør, hvor Tobias blev presset ud i fem sæt. Det blev dog Tobias på toppen af podiet, efterfulgt af Rasmus. Elias bed også godt fra sig, da han tog sæt fra begge spillere, men endte med bronze.

PU15 var også meget til at forudsige. Finalen ville stå mellem Serbine Petersen, og Klara Møller. Begge spiller fløj gennem deres grupper og spørgsmålet løb mere på hvem vinder ville være. Klara spillede ikke sin bedste kamp, og det udnyttede Serbine til fulde ved at vinde sikkert på trods af et enkelt sæt tab.

Sofie Drejergaard vandt sikkert 3. Pladsen.

DU13 havde U11 spilleren Joakim Jepsen som favorit, også på trods af hans seedning. Han gik da også hele vejen, efter en finale mod William Tranholm som endte 3-0.

Oliver Nielsen vandt kampen om ¾ 3-0.

PU13 gik om forventet, hvor Laura Lauridsen følger i sine søstres fodspor. Hun vandt turneringen uden sæt tab. Signe Skelkjær satte kun et enkelt sæt til ud over sin kamp mod Laura, og var derfor sikker 2’er. Laura Schjøtt tog sig af 3. Pladsen.

DU11 gik sikkert til Malthe Laursen, som vandt uden sæt tab. Det var mere spænede mellem Oliver Hardam og Marcus Holm. De skulle ud i 5 sæt for at afgøre hvem der endte på 2. Pladsen. Her trak Marcus det længste stå efter at have været nede 2-1.

PU11 Stine Bæk så hvordan Malthe gjorde i drenge rækken, og gjorde kunsten efter og vandt også uden sæt tab. Emilia Spetzler tabte til Stine, men ellers gjorde hun også rent bord, efterfulgt af Anne-Line Neess.