Squash Online

EM for hold skydes igang i morgen

April 28, 2015Kristian Frost

Herning Squash Klub er i år værter for EM for hold. Klubben er dermed værter for to af de største squashbegivenheder på dansk grund i denne sæson. Klubben afholdte nemlig individuelt DM i forrige weekend, hvor der blandt andet var stillet en glasbane op i en tilhørende hal.

Danmark er ved dette års mesterskaber repræsenteret i både dame- og herrerækken. På damesiden spiller holdet i 1. division, mens herreholdet sidste år måtte rykke ned i 2. division.

Dameholdet består af Line Hansen, Sally Skaarenborg, Cecilie Mayer og Mathilde Lauridsen. Holdet er nøjagtigt det samme som sidste år, hvor pigerne endte på en flot 6. plads. I år er ambitionerne for damerne tårnhøje og målet for dette mesterskab er en semifinale. Damerne er i pulje med Frankrig, Tjekkiet og Belgien. De to nøglekampe er mod Tjekkiet og Belgien. Hvis begge vindes, så er damerne sikret en semifinaleplads. Danmark starter i morgen i mod Tjekkiet. Chancen for en semifinaleplads er bedre end nogensinde.

På herresiden er Danmark repræsenteret af Kristian Frost, Rasmus M. Nielsen, Morten W. Sørensen, Thomas Laursen og Rasmus Petersen. Caspar Grauballe var oprindeligt udtaget som 3. mand, men grundet en knæskade han pådrog sig ved dette års slutspil, måtte han melde afbud. Dette gav plads til Petersen, som derfor er på holdet for 2. år i træk. Derudover debuterer Laursen for Danmark, hvor han figurer som 4. single. Danmark er kommet i pulje med Ukraine og Slovakiet. Hvis herreholdet formår at vinde begge kampe møder de enten Tjekkiet eller Irland i en eventuel kvartfinale.

Kampene starter kl. 10 i morgen, hvor damerne lægger ud i mod Tjekkiet. Herreholdet spiller deres første kamp kl. 14.