Squash Online

EM i Herning: Rasmus Jessen træder til landsholdet

April 27, 2015Tobias Pørtner

Europamesterskaberne for hold står for døren, og det hele går løs allerede på onsdag. Rasmus Jessen fra Herlev, som i år var udtaget som ‘ikke-rejsende reserve’, tiltræder nu landsholdet i Herning, da hans klubkammerart, Caspar Grauballe, desværre døjer med nogle knæ problemer. Det er yderst ærgerligt at Caspar ikke kan spille, da han er en af landets absolut bedste spillere, og det kommer til at betyde, at de danske herrer får det sværere uden ham på holdkortet. Rasmus Jessen var heldigvis klar til at træde til, selv kun med en dags varsel, og han er nu klar til at forsvare de danske farver. Han sluttede også sæsonen af med en flot 5. plads ved sidste weekends danmarksmesterskaber.

Jeg er på én og samme tid rigtig glad men også trist. Grauballe er min holdkammerat, men samtidig en meget nær ven, så jeg er utrolig ærgerlig på hans og holdets vegne. Det er en skam at holdet kommer til at stå svagere, for der er ingen tvivl om at Caspar er et stærkt kort. Desværre er det ofte umuligt at forudsige skader, og nu er det faktisk anden gang, at jeg er blevet inviteret med til et EM, fordi Caspar har måtte træde fra pga. en skade (U19 EM 2009). Men når det er sagt, så er jeg selvfølgelig glad og stolt over at være blevet inviteret med. Det var en kæmpe oplevelse for mig, at være med sidste år i Riccione, og jeg er helt sikker på det bliver endnu større i år, når vi nu er på hjemmebane. Jeg vil gøre mit allerbedste for at bidrage til, at det danske herre landshold kommer tilbage i A-divisionen igen!

- Rasmus Jessen Petersen

Vi bringer i morgen en optakt til dette års hold EM på hjemmebane, og i ugens løb vil vi komme med opdateringer, interviews, resultater og meget mere. Husk at følg med her på sitet, og på SQO.dks facebookside.