Squash Online

Ingen dansk erstatning for Morten W. Sørensen

August 24, 2011Tobias Pørtner

Igår skrev vi fejlagtigt på SQO.dk at Michael Frilund skulle til Tyskland og afløse en skadet Morten W. Sørensen. Dette var for så vidt også meningen, men seneste melding fra Paderborn er at Frilund ikke alligevel kommer til det tyske og afløser på 3. singlen.

Vi beklager de fejlagtige informationer.

Netop nu spiller Danmark mod Holland og er bagud med 0-1 i kampe efter at Kristian Frost som forventet tabte sin kamp på 1. singlen mod Laurens Anjema med 0-3.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Endnu en skade har ramt det danske landshold, da Morten W. Sørensen har fået problemer med sit højre lår - Michael Frilund er indkaldt som reserve og vil imorgen være at finde i startopstillingen til kampen mod Holland kl. 14.00.

Til at starte med var det slet ikke meningen at Morten W. Sørensen skulle have være en del af det danske hold, men en skade i knæet hos Herlevs Caspar Grauballe banede vejen for Morten. Han måtte derfor afbryde sin ferie i Frankrig og gå i intens træningslejr op til VM, men knap to uger med non-stop squash har nu for alvor sat sine spor.

Frilund er dog langt fra grøn i landsholdssammenhæng, da han til EM i maj var en af de primære bidragsydere til Danmarks oprykning til A-gruppe via en lang række stærke sejre på 4. singlen.

Hans første kamp bliver som skrevet imorgen kl. 14.00 når Danmark møder Holland med følgende line up:

Kristian Frost (WR 69) vs. Laurens Anjema (WR 15)
Rasmus M. Nielsen (WR 96)
vs. Dylan Bennett (WR 100)
Michael Frilund (N/A)
vs. Piedro Schweertman (WR 120)

Kristian forventes chanceløs mod den hollandske topspiller Anjema der idag besejrede den australske legende David Palmer med 3-1 i sæt, så Nielsen og Frilund skal kridte skoene hvis Danmark skal vinde over de 14. seedede hollændere.